Agitația orașului, căldura istovitoare și munca de zi cu zi sunt lucrurile pe care le experimentam vara și care ne fac să ne gândim...
New York City, SUA

New York City, SUA

Agitația orașului, căldura istovitoare și munca de zi cu zi sunt lucrurile pe care le experimentam vara și care ne fac să ne gândim la un singur lucru: cele mai interesante destinații de vacanță. Pentru că suntem în luna August, luna vacanței, va puteți inspira din filmele difuzate în această perioadă la Paramount Channel, precum The Yards (difuzat ioi, 19 august, ora 22:40), Hollywoodland (difuzat sâmbătă, 16 august, 22:00) sau The Emperora’s Club (difuzat vineri, 29 august, 22:40).

Statele Unite, țara tuturor posibilităților, este și o destinație perfectă de vacanță, mai ales când vine vorba de Los Angeles și New York, două dintre cele mai fascinante orașe din lume. Hollywoodland și Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, difuzat pe Paramount Channel duminică, 17 august, de la ora 20:40, au fost filmate în Hollywood, Los Angeles, iar cadrele prezentate în film inspiră orice amator de film să viziteze cele două orașe.

Dacă ești iubitor de cinema, poți vizita orașul Los Angeles, unde poți petrece momente minunate alături de familie, te poți bucura de plajă, de briza mării, dar și de o viață de noapte incitantă. Toate acestea sunt completate perfect de o șansă foarte mare de a zări îndeaproape starul tău preferat de cinema. Unde altundeva în lume poți savura o băutură pe plajă în timp ce o admiri pe viu pe Charlize Theron, care a avut un rol de excepție în filmul The Yards?

În timp ce sunteți în New York, trebuie să vă acordați timp să vizitați unele dintre cele mai frumoase locuri istorice, precum Brookly Borough Hall. Acolo, Willie, personajul din The Yards, explică pe îndelete cât de corupt este sistemul. Astăzi, Brookly Borough Hall este un loc versatil. De asemenea, nu ar trebui să ratați  să faceți o plimbare pe Roosvelt Island, locul unde Hector și Leo, personaje din The Yards, au mituit un om responsabil cu încheierea de contracte importante.

Dacă ai suficient timp pentru vacanță, poți admiră și The Emma Willard School, locul unde a fost filmat The Emperor’s Club. Astăzi, această clădire funcționează că o școală privată pentru fete, dar care încă își păstrează superba arhitectură.

Ia-ți ochelarii de soare, camera foto și filmele preferate în suflet și pregătește-te pentru o aventură cinematografică perfectă pentru vară, trăită în unele dintre cele mai impresionante orașe din lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.