Site-ul de entertainment şi ştiri BuzzFeed, unul dintre cele mai apreciate site-uri de profil din lume, a securizat o investiţie în valoare de 50...
buzzfeedSite-ul de entertainment şi ştiri BuzzFeed, unul dintre cele mai apreciate site-uri de profil din lume, a securizat o investiţie în valoare de 50 de milioane de dolari de la fondul de venture capital Andreessen Horowitz.

Potrivit New York Times, acest aport de capital plasează compania fondată în 2006 şi care oferă conţinut către 150 de milioane de utilizatori lunari, la o valoare de 850 de milioane de dolari.

Motivul pentru care BuzzFeed a atras atenţia investitorului strategic este acela că startup-ul oferă o nouă abordare asupra unui produs destul de comun.

“Suntem în mijlocul unei schimbări în lumea tehnologiei, în care ştirile şi evenimentele de entertainment sunt distribuite prin intermediul reţelelor sociale şi sunt consummate pe device-uri mobile. Credem că BuzzFeed va ieşi după această perioadă ca o companie fanion a industriei media”, a declarat Chris Dixon, general partner în cadrul Andreessen Horowitz.

Fondul de venture capital Andreessen Horowitz a fost fondat în 2009 de către Marc Andreessen şi Ben Horowitz şi beneficiază de fonduri în valoare de 4 miliarde de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.