Marriott Hotels, brandul signature al Marriott International, unul dintre cei mai mari jucători din industria mondială a ospitalităţii, a inaugurat recent prima unitate din...
tsemc_phototour02Marriott Hotels, brandul signature al Marriott International, unul dintre cei mai mari jucători din industria mondială a ospitalităţii, a inaugurat recent prima unitate din Kazakhstan.

Amplasat în aperopierea renumitului monument Bayterek, într-o renumită zonă de afaceri şi de shopping, Astana Marriott Hotel oferă turiştilor şi oamenilor de afaceri care vizitează capitala Kazakhstan-ului 271 de camere.

Unitatea, clasificată la cinci stele, are un design contemporan care se îmbină cu piesele de artă autohtone. Astana Marriott Hotel pune la dispoziţia clienţilor trei restaurante: Vista Bar&Lounge (aflat la etajul 27, restaurantul oferă o varietate de mâncăruri europene şi asiatice, clienţii putând să se bucure de o superbă privelişte asupra oraşului), Aroma (specialităţi locale) şi Lobby Bar (gustări şi băuturi).

Pentru clienţii interesaţi de facilităţile pentru evenimente, unitatea pune la dispoziţie trei săli de conferinţe şi un Grand Ballroom ce poate fi împărţit în trei şi primi până la 230 de oaspeţi. În plus, aceştia pot beneficia de două servicii digitale, Meetings Imagined şi Red Coat Direct.

Tarifele de cazare pornesc de la 202 euro/noapte cu mic dejun inclus.

Marriott Hotels are un portofoliu de 500 de unităţi în 50 de ţări.

tsemc_phototour09 tsemc_phototour07 tsemc_phototour05 tsemc_phototour01 tsemc_phototour12

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.