TUI Cruises, un joint venture între TUI AG, unul dintre cei mai mari tour-operatori ai lumii, şi Royal Caribbean Cruises, ar putea cheltui până...
tui cruisesTUI Cruises, un joint venture între TUI AG, unul dintre cei mai mari tour-operatori ai lumii, şi Royal Caribbean Cruises, ar putea cheltui până la 2 milioane de euro pentru achiziţia a patru noi vase de croazieră, scrie Skift.

Necesitatea achiziţiei noilor nave vine pe fondul cererii crescute din partea turiştilor europeni pentru acest gen de călătorii.

Astfel, TUI Cruises a comandat 2 nave cu o capacitate de 2.500 de pasageri, care urmează să fie livrate în 2016 şi 2017, de la divizia finlandeză a STX Corp. Totodată, compania ar urma să mai comande încă două nave. Odată finalizat, acest contract s-ar ridica la valoarea de 2 miliarde de euro şi ar dubla flota TUI Cruises.

Cererea pentru croaziere a fost cea care a dus la această decizie, turiştii germani devenind tot mai interesaţi de acest gen de călătorii. Astfel, Germania a devenit cea mai mare piaţă pentru croaziere, întrecând Marea Britanie.

Cu sediul în Hamburg, TUI Cruses a primit prima navă nou construită în luna iunie, după ce şi-a început operaţiunile cu două nave ale partenerului Royal Caribbean. A patra navă va intra în portofoliul operatorului începând cu luna iunie a anului viitor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.