TP-LINK a lansat în România router-ul TP-LINK Archer C2 şi adaptorul USB Wi-Fi Dual Band TP-LINK Archer T4U. Cele mai noi echipamente de reţelistică...

Archer-C2(UN)1.0-ATP-LINK a lansat în România router-ul TP-LINK Archer C2 şi adaptorul USB Wi-Fi Dual Band TP-LINK Archer T4U. Cele mai noi echipamente de reţelistică din portofoliul TP-LINK implementează noul standard 802.11ac, care asigură viteze wireless de trei ori mai rapide decât actuala tehnologie N. Odată cu această lansare, TP-LINK estimează vânzări totale de peste 1 milion de echipamente de reţelistică pentru anul curent în România, Bulgaria şi Balcani (Albania, Bosnia, Kosovo, Macedonia). De asemenea, compania îşi va consolida poziţia de lider în România, ajungând la o cotă de piaţă de 65% pe acest segment.     

Hermes_Song„Alături de consolidarea poziţiei de lider în România pe piaţa echipamentelor de reţelistică, TP-LINK îşi propune să se distanţeze în mod vizibil de concurenţă în 2014. Ne propunem să creştem vânzările atât pe piaţa de dispozitive wireless, pe segmentul adaptoarelor Powerline, dar şi pe cel al routerelor mobile. În același timp, vom implementa strategia globală orientată pe extinderea portofoliului de produse, intrând pe piața de accesorii. Ne concetrăm în continuare pe creșterea nivelului de informare și educare a utilizatorilor, în special în cazul unor categorii de produse mai puţin cunoscute, precum adaptoarele care transformă circuitele electrice existente într-o reţea de date de mare viteză.”  

Hermes Song, directorul general TP-LINK în România

Urmând politica de diversificare, produsele de tip Mi-Fi și adaptoarele Powerline s-au evidenţiat în preferinţele utilizatorilor. În continuare routerele rămân cele mai bine vândute produse, în special  dispozitivele din gama Wireless N 300 Mbps, confirmându-se astfel trendul anticipat anul trecut de TP-LINK. Astfel, se meţine tendinţa de migrare către modele care asigură viteze de transfer de peste 300 Mbps, utilizatorii arătându-se tot mai interesaţi să adopte şi produsele dual band.

Noul router TP-LINK Archer C2 oferă flexibilitatea a două rețele dedicate și asigură cele mai bune performanțe wireless. Aplicațiile  simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecvența de 2,4GHz în timp ce aplicațiile care necesită o lățime de bandă mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecvența de 5GHz.

Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri. TP-LINK Archer C2 este ideal şi pentru crearea unei reţele stabile și deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, noul router asigură conexiuni prin cablu cu viteze de până  la 10 ori mai rapide decât conexiunile în standardul Fast Ethernet.

TP-LINK Archer T4U, este un adaptor USB Wireless cu frecvențe simultane de 2,4GHz şi 5GHz, care îmbunătățește capacitățile wireless ale laptopurilor şi computerelor.

Bazat pe tehnologia USB 3.0 şi oferind conexiuni wireless de 867Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2.4GHz, Archer T4U este alegerea perfectă pentru streaming HD fără întreruperi, jocuri online și alte aplicații care necesită o lățime mare de bandă.

Noile dispozitive vor fi disponibile în oferta magazinelor de specialitate cu preţuri recomandate de vânzare începând de la 339 Lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 şi 199 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.