Cu o experienţă profesională de 10 ani, Andrei Butuc a preluat funcţia de  Sales Manager al filialei din România al furnizorului de soluţii software...
andrei butuc entersoftCu o experienţă profesională de 10 ani, Andrei Butuc a preluat funcţia de  Sales Manager al filialei din România al furnizorului de soluţii software Entersoft, urmând să coordoneze echipa de vânzări de pe întreg teritoriul țării noastre.

„Fiind o companie în continuă dezvoltare, cu peste 12 ani de prezență internațională, ne-am propus să atragem alături de noi oameni valoroși, pasionați de activitatea pe care o desfășoară, iar Andrei este unul dintre aceștia. L-am cooptat în echipa noastră în urma unui proces riguros de selecție și suntem convinși că va continua printr-un plus de energie pozitivă procesul nostru de extindere”, spune Cristi Cozic, Country Manager, Entersoft România.

Având la bază studii economice, de-a lungul timpului Andrei Butuc a ocupat diverse poziții de management în companii de software precum TotalSoft, Wizrom, AROBS sau Panda Security.

“Alături de colegii mei sunt convins că voi ajunge la nivelul de performanță pe care mi-l doresc. Entersoft Business Suite este o soluție matură, validată de peste 3500 de clienți internaționali. Sunt convins că vom genera proiecte complexe care să asigure companiei o creștere a cotei de piață în următorul an”, declară Andrei Butuc, noul Sales Manager, Entersoft România.

Entersoft va continua să își extindă echipa fiind disponibile, în momentul de față, încă cinci poziții de consultanți de business și specialiști în implementarea de soluții ERP, CRM, Retail sau Mobile.

În 2013, Entersoft România a înregistrat o creștere cu 80% a cifrei de afaceri, ajungând la venituri anuale de peste 630.000 de euro. În România, Entersoft este prezentă din 2008 și numără printre clienții săi companii precum JTI România, Editura Litera Internațional, Eolenvest, Grupul Editorial Corint, Heveco, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources, Interallis Chemicals, MAP, Mobifin.

Compania Entersoft Romania, furnizor de solutii software de business pentru companii mici si mijlocii, dar si pentru departamente ale marilor corporatii, a fost fondata in anul 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul in Grecia. Misiunea Entersoft Romania, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence) si Mobile SFA (Sales Force Automation).

Printre clientii Entersoft Romania se numara JTI Romania, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution si CaliVita.

Entersoft S.A., cotata pe piata financiara secundara de la Atena, mai este prezenta in Bulgaria, Cipru, Serbia si Arabia Saudita.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.