Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD) anunţă lansarea programului Zile...
Marea-Neagra (1)Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD) anunţă lansarea programului Zile gratuite de vacanţă, prin care turiştii care aleg litoralul românesc pot beneficia de super oferte la cazare.

Programul, care se va derula în perioada 18-31 august, cumulează oferte de genul “plăteşti cinci nopţi şi stai şase” sau “plăteşti şase nopţi şi stai şapte”, pentru a veni  în sprijinul turiştilor care vor să petreacă o vacanţă pe litoral în condiţii avantajoase de preţ.

Blaxy Premium Resort & Hotel lansează „proprietatea periodică” pe litoralul românesc

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Pachetele din programul Zile gratuite de vacanţă se regăsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT.

 “Ofertele speciale pentru litoralul românesc, care includ nopţi gratuite de cazare sunt foarte căutate de turişti. În primul trimestru din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2013, cererea pentru  ofertele din programul Zile gratuite de vacanţă a avut o creştere de 100%, de aceea le reamintim turiştilor că pentru perioada 18-31 august găsesc, din nou, la agenţiile de turism membre ANAT  oferte din acest program”, declară Lucia Nora Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Sudul litoralului renaşte din propria-i cenuşă. Serviciile balneo, pachetele all inclusive şi facilităţile pentru familii îl ridică

Peste 70 de hoteluri au intrat în program. Lista acestora poate fi consultată pe pagina de internet a FPTR.

“Ofertele speciale de vacanţă, inclusiv cele din programul Zile gratuite de vacanţă, fac parte din strategia de promovare a litoralului românesc, în cadrul parteneriatului excelent care există între patronatele din turism care, fără prea mult ajutor din partea statului, se străduiesc să îşi  ţină turiştii în România”, declară Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Lansat în 2008, Zile gratuite de vacanţă este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale.

Litoralul Verde: Herghelia Mangalia, paradisul cailor pur sânge şi al călăreţilor pasionaţi – Galerie foto!

“Continuăm să invităm turiştii să aleagă litoralul românesc, prin tarife şi programe speciale cât mai attractive, cât  şi printr-o serie lungă şi bogată de evenimente în toate staţiunile. Ne aflăm la 100% grad de ocupare în acest moment pe litoral şi continuăm să oferim cele mai frumoase festivaluri, parade, carnavaluri, evenimente sportive, de fashion şi muzicale. Comunicăm excelent cu hotelierii, agenţiile de turism, operatorii de alimentaţie publică şi agrement, respesctiv autoritățile locale de pe litoral, reuşind astfel  să oferim, prin agenţiile de turism ANAT, zile gratuite de vacanţă”, declară Corina Martin, președintele Asociaţiei de Promovare Litoral – Delta Dunării.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.