Filiala locală a Sanofi, unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente din lume, a devenit primul chiriaș al clădirii B din parcul office...
Green Court BucharestFiliala locală a Sanofi, unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente din lume, a devenit primul chiriaș al clădirii B din parcul office Green Court Bucharest, aflat în portofoliul dezvoltatorului imobiliar Skanska.

Astfel, Sanofi România a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 2.200 metri pătraţi, urmând ca mutarea în noul sediu să aibă loc în luna iunie 2015. Sanofi România a fost reprezentată de către Jones Lang LaSalle.

Până în prezent, Skanska a închiriat aproximativ 19.000 metri pătraţi din întregul complex. Pe lângă Sanofi România, Orange România și Schneider Electric au ales de asemenea să devină chiriași ai Green Court Bucharest.

“Sunt convins că angajații Sanofi România se vor bucura de noile birouri și vor aprecia facilitățile clădirii. În ceea ce privește progresul construcției clădirii B, în momentul de față efectuăm lucrări de structură, iar în curând vom începe lucrările la fațada clădirii.”, spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Clădirea B din Green Court Bucharest va oferi un spațiu total închiriabil de aproximativ 18.000 metri pătraţi, din totalul de 52.000 metri pătraţi ai întregului complex. Cea de-a doua clădire va avea 12 etaje și 3 niveluri de parcare subterană, cu  315 locuri disponibile. Finalizarea clădirii este planificată pentru al doilea trimestru din 2015.

 Cea de-a doua fază a proiectului Green Court Bucharest va oferi, de asemenea, o serie de soluții sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător, cât și pentru a reduce semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne precum fațada dublă eficientă din punct de vedere energetic și sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. De asemenea, chiriașii vor avea la dispoziție o curte interioară cu Wi-Fi, locuri speciale de parcare și facilități pentru biciclete.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții.

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale.  Operațiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România și Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărțită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria și Skanska Property Polonia. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.