Familia tabletelor SHIELD se extinde odată cu lansarea celui mai avansat procesor pentru dispozitive mobile, 192-Core Tegra K1, ce oferă o experiență fără precedent...

NV_SHIELD_Tablet+WC_Angled_KeyVisual-12-titanfallFamilia tabletelor SHIELD se extinde odată cu lansarea celui mai avansat procesor pentru dispozitive mobile, 192-Core Tegra K1, ce oferă o experiență fără precedent în gamingul pe tabletă.

NVIDIA lansează cele mai noi produse din familia  NVIDIA® SHIELD™ : tableta SHIELD, împreună cu controller-ul wireless SHIELD.

Creată și construită de  NVIDIA, SHIELD este cea mai avansată și performantă tabletă disponibilă, datorită caracteristicilor excepționale de care dispune. Echipată cu cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile, NVIDIA Tegra® K1, cu 192 de nuclee GPU, tableta dispune și de un pachet de software ce poate fi actualizat regulat.

SHIELD este singura tabletă construită în mod special pentru gameri si este echipată cu display luminos, full HD, de 8 inci și boxe frontale proiectate pentru a reda un sunet puternic. Opțional, tableta dispune de o husă ce protejează ecranul și poate fi folosită ca suport pentru a obține cel mai bun unghi de vizionare.

Pentru a transforma tableta în cea mai avansată mașinărie de gaming, NVIDIA a construit și un controller wireless care oferă precizia, latența scăzută și ergonomia de care gamerii au nevoie. Opțional, tableta dispune de un modul LTE, astfel încât utilizatorii să se bucure de jocurile preferate oriune s-ar afla.

“Dacă ești gamer și folosești o tabletă, atunci NVIDIA SHIELD a fost creată în mod special pentru tine”, a spus Jen-Hsun Huang, co-fondator și director executiv NVIDIA. “Tableta oferă o performanță excepțională și include caracteristici adaptate pentru gaming, astfel încât și cel mai pasionat gamer să se bucure de cea mai captivantă experiență, indiferent de locul în care se află.”

Ca și primul produs al familiei SHIELD, noua tabletă va fi portalul către conținutul captivant pe care gamerii și-l doresc, inclusiv către jocurile compatibile cu platforma Android. În plus, tableta poate reda librăriile de jocuri din PC, prin streaming wireless.

Performanța tabletei este asigurată de procesorul pentru dispozitive mobile Tegra K1, dezvoltat pe arhitectura NVIDIA Kepler™ disponibilă pe cele mai avansate PC-uri de gaming.

NV_SHIELD_Tablet_Exploded-1Premiere mondiale

Tableta SHIELD oferă în premieră:

  • PC Streaming: Prima tabletă care poate face streaming de jocuri de pe un PC (desktop sau laptop), folosind tehnologia NVIDIA GameStream™ compatibilă cu seria de procesoare grafice NVIDIA GeForce® GTX.
  • NVIDIA GRID™ Cloud Streaming: Prima tabletă care poate face streaming de jocuri din cloud. Utilizatorii găsesc pe NVIDIA GRID cloud gaming beta, disponibilă excluziv pentru utilizatorii SHIELD din Carolina de Nord, o librărie de jocuri PC pe care le pot salva în cloud.
  • Twitch și NVIDIA ShadowPlay™: Prima tabletă cu ShadowPlay, o funcționalitate avansată de înregistrare, care permite utilizatorilor să salveze și să distribuie pe platforma Twitch cele mai importante momente ale jocului. În plus, tableta SHIELD este echipată cu o cameră frontală de 5MP care oferă o imagine îmbunătățită a gamerului în timpul sesiunii, aceasta putând fi suprapusă peste secvențele difuzate pe Twitch către prieteni sau către adversarii din întreaga lume.
  • Console Mode: Prima tabletă care dispune de  NVIDIA Console Mode, ce transpune gameplay-ul de pe tabletă pe ecranul generos al televizorului. Utilizatorii își pot conecta controller-ul wireless SHIELD pentru a se juca relaxați, așezați pe canapea,orice joc disponibil pe PC sau pe platforma Android, pentru a naviga pe Internet sau pentru a urmări filmele preferate la o rezoluție nativă 1080p HD.

Controller pentru gamerii pasionați, cu Wi-Fi și latență redusă

 Controller-ul wireless SHIELD este cel mai avansat dispozitiv de acest tip, permițăndu-le utilizatorilor să își îmbunătățească performanțele în jocuri. Pot fi conectate prin Wi-Fi direct până la patru controllere wireless, pentru sesiuni de gaming cu prietenii. Este primul controller de precizie creat pentru streaming de jocuri de PC sau Android. Acesta dispune de o mufă jack pentru suport audio stereo sau pentru discuții în timpul jocului, are un touch pad, control al volumului și un motor revoluționar pentru comenzi și căutări vocale.

Cel mai bun stylus

Un stylus oferă o experiență de utilizare pe care tabletele cu interacțiune tactilă nu o pot reda, iar tehnologia NVIDIA DirectStylus™ 2 disponibilă pe tableta SHIELD schimbă standardele. De două ori mai rapidă decât modelul predecesor, tehnologia DirectStylus™ 2 permite design-ul 3D. Noua funcție permite amestecul de pigment cu culoare în timp real, iluminând totodată paleta, pe măsură ce utilizatorul ajustează sursa de lumină.

Artiștii aspiranți pot folosi DirectStylus 2 pentru a marca fiecare tușă, pot lua notițe cu ajutorul aplicațiilor disponibile, pot scrie de mână, sau pot folosi aplicația NVIDIA Dabbler™ pentru culori hiper-realiste sau pictură 3D în ulei.

Sunet dinamic

Pentru ca jocurile, muzica sau înregistrările să fie redate cât mai clar și natural, tehnologia NVIDIA PureAudio™ oferă un sunet dinamic prin difuzoarele stereo frontale și bass-reflex pe două canale.

Husă versatilă

Husa rezistentă a tabletei SHIELD oferă în același timp un suport flexibil ce permite fixarea tabletei în poziții multiple pentru o experiență de gaming mai plăcută. Husa este un accesoriu opţional.

NVIDIA SHIELD Hub și Trine 2

Noua tabletă are preinstalată aplicația NVIDIA SHIELD Hub, centrul experienței de gaming oferită de SHIELD. Cu ajutorul aplicației, utilizatorul are acces printr-o singură atingere la o selecție ce include cele mai bine optimizate jocuri pentru platforma Android disponibilă pe SHIELD, dar beneficiază și de funcția de lansare rapidă a jocurilor și aplicațiilor instalate.

De asemenea, în pachet este inclus jocul Trine 2: Complete Story produs de studioul Frozenbite. Un mare succes pe platformele PlayStation, Xbox și Steam, jocul este acum optimizat pentru o experiență de joc extraordinară adaptată procesorului Tegra K1.

În plus, tableta SHIELD oferă acces complet la plaftorma Google Play, de unde utilizatorii pot descărca sute de aplicații, inclusiv Netflix, Pandora și altele.

Preț, disponibilitate și accesorii

Tableta SHIELD, cu memorie de 16, respectiv 32 GB și slot pentru carduri MicroSD (de până la 128GB) este disponibilă în variantele Wi-Fi sau Wi-Fi și LTE, la prețuri începând cu 299$, iar husa de protecție poate fi achiziționată la preţul de 39$. Controller-ul wireless SHIELD este disponibil pe piață la prețul de 59$.

Atât tableta, cât și cele două accesorii sunt disponibile pentru precomandă în Statele Unite, Canada și anumite țări europene. Precomenzile pentru rezidenții Statelor Unite pot fi realizate pe site-ul shield.nvidia.com, dar și la retailerii parteneri Amazon, Best Buy, Fry’s Electronics, GameStop, Micro Center, Newegg și Tiger Direct. În Canada, acestea pot fi precomandate de la Canada Computers, Memory Express, NCIX și ThinkGeek. Precomenzile în Europa pot fi realizate prin intermediul mai multor e-taileri de top.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *