Ce se întâmplă atunci când două branduri britanice de lux decid să lucrezw împreună? În cazul producătorului de telefoane upscale Vertu şi a constructorului...
signature_touch_manufacturing_006Ce se întâmplă atunci când două branduri britanice de lux decid să lucrezw împreună? În cazul producătorului de telefoane upscale Vertu şi a constructorului de maşini de lux Bentley rezultatul este o gamă de telefoane mobile destinată clienţilor cu venituri peste medie.

Vertu for Bentley, gama de smartphone-uri la care lucrează cele două companii, va lansa pe piaţă primul produs începând cu luna octombrie a acestui an. Şi pentru că nu vorbim despre o producţie de masă, cei doi giganţi din industria luxury vor lansa alte patru noi modele de smartphone-uri pe parcusul următorilor cinci ani de parteneriat.

Vertu lansează smartphone-ul Signature Touch

Oficialii Vertu şi Bentley nu au dat publicităţii prea multe detalii despre gadgeturi, însă se pare că aceste ediţia specială a acestor device-uri va fi creată de designerii celor două companii pe baza sistemului de operare Android şi va beneficia de câteva trăsături interesante precum cele ale Signature Touch (cel mai nou smartphone ultraperformant lansat de producătorul britanic de telefoane de lux, care costă 22.000 de dolari) şi va oferi conţinut personalizat oferit de Bentley.

Gadget Trends: Doar 2013 telefoane Vertu Ti Ferrari, scoase la vânzare

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.