Toshiba anunță lansarea seriei de laptop-uri Satellite S – modelul ultra-subțire și extrem de elegant Satellite S50 cu diagonala de 15,6” (39,6 cm) și...

Satellite_S50-B_10Toshiba anunță lansarea seriei de laptop-uri Satellite S – modelul ultra-subțire și extrem de elegant Satellite S50 cu diagonala de 15,6” (39,6 cm) și Satellite S70 cu diagonala de 17,3” (43,9 cm). Caracteristicile ergonomice, performanțele de top și remarcabila ușurință în utilizare se integrează perfect într-un design premium menit să crească productivitatea și să susțină divertismentul.

Cu o grosime de numai 19,9 mm, modelul S50 este caracterizat prin design elegant, cu finisaj metalic – mat, specific Toshiba, și este capabil să ofere puterea și performanțele de care utilizatorii au nevoie. Subțire și ușor, pentru o utilizare confortabilă oriunde te-ai afla, S50 este întotdeauna gata de călătorie, fără să facă compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea.

Design-ul modelului S70 este, de asemenea, caracterizat de stilul distinctiv Toshiba, cu un finisaj metalic – mat, elegant și practic. Ecranul de mari dimensiuni aduce un plus de productivitate celor care lucrează în mare parte a timpului la birou. Mai mult decât atât, grație unității optice Blu-rayTM BD-RE (BDXL) integrate, utilizatorii vor avea la dispoziție mai multe opțiuni multimedia.

Noua serie Satellite S vine echipată cu o gamă largă de funcționalități dedicate divertismentului, ce îmbunătățesc experiența multimedia a utilizatorilor. Difuzoarele performante  Harman/Kardon® asigură calitate audio premium și beneficiază de setări DTS SoundTM, astfel că vei putea asculta muzică sau te vei putea uita la filme fără a fi nevoie să conectezi alte difuzoare externe.

Se poate opta pentru unul din ecranele HD, HD+ sau Full HD, pentru detalii mai clare și culori mai vii. Tehnologia integrată, Toshiba Resolution+, analizează și îmbunătățește conținutul video și foto în timp real, pentru o experiență multimedia superioară, care face ca filmele și fotografiile să prindă viață.

Seria Satellite S a fost proiectată să-i ajute pe utilizatori să treacă cu brio peste toate încercările din timpul zilei – de la micul dejun petrecut la birou, la relaxarea după orele de program. Satellite S50 se distinge printr-un nivel superior al confortului, pe care îl oferă utilizatorilor săi. Tastatura retroiluminată, fără ramă, poate fi folosită chiar și în condiții de iluminare slabă, iar noul design al tastelor îmbunătățește, în mare măsură, controlul tactil. În plus, clickpad-ul de mari dimensiuni garantează un control optim, fie că lucrezi, navighezi pe internet sau te distrezi.

Gama de procesoare Intel® CoreTM din a patra generație, până la seria i7, garantează performanțe deosebite și timpi reduși de răspuns. Astfel, nu vei avea probleme cu sarcinile pe care le ai de rezolvat, chiar dacă acestea presupun lucrul cu mai multe aplicații simultan.

În ceea ce privește procesorul grafic, utilizatorii pot opta pentru o placă integrată Intel® sau pentru una dedicată, AMD RadeonTM R7 M260. Mai mult decât atât, modelul Satellite S70 vine echipat cu o placă video AMD® RadeonR9 M265X, cu 2GB memorie GDDR5, ce oferă performanțele necesare pentru editare foto și video, dar și pentru rularea în condiții optime a jocurilor PC.

Toate modelele seriei S sunt echipate cu numeroase port-uri de conectare, pentru un plus de flexibilitate. Grație tehnologiilor Intel® Wireless Display și MiracastTM,este foarte ușor să vizionezi conținut media pe ecrane de mari dimensiuni, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Port-ul HDMI® compatibil cu rezoluția Ultra HD permite vizionarea filmelor și a fotografiilor pe televizoare UHD, la o calitate de 4 ori mai bună decât cea Full HD. Utilizatorii pot transfera rapid fișiere multimedia și documente utilizând port-urile USB (inclusiv USB 3.0). Unul dintre aceste port-uri dispune de tehnologie Sleep-and-Charge, astfel încât îți poți încărca telefonul sau player-ul MP3 fără a fi nevoie să pornești laptop-ul.

Modelele seriei Satellite S vor fi disponibile pe piața locală începând cu trimestrul al treilea, 2014.

Seria Toshiba Satellite S:

 • Procesor:  Intel® CoreTM din generația a patra, până la seria i7
 • Placă grafică: Intel® HD integrată sau AMD Radeon™ R Series M260 dedicată
 • Memorie: până la 16 GB (2x 8GB) DDR3L 1600Mhz
 • Comunicații: Gigabit LAN, ‘Wi-Fi™ AC’ standard Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 adaptor, Intel® Wireless Display, Wi-Fi® Certified Miracast™, webcam HD
 • Audio: difuzoare Harman Kardon®, DTS Sound™, căști / microfon
 • Sistem de operare: Windows 8.1 64-bit

Satellite S50

 • Ecran: 39,6 cm (15,6”) HD sau Full HD IPS cu retroiluminare LED
 • HDD: până la 1 TB
 • Conectivitate: HDMI® (cu suport Ultra HD[1]), 2 x USB 3.0 și 1 x USB 2.0 (1 x USB Sleep and Charge)
 • Dimensiuni: 380 x 261,9 x 19,9 mm
 • Autonomie: până la 6 ore (Mobile Mark 2012)
 • Greutate: 2,08 kg

Satellite S70

 • Ecran: 43,9 cm (17,3”) HD+ sau Full HD cu retroiluminare LED
 • HDD: până la 1 TB sau 1 TB SSHD
 • Unitate optică: Opțional Blu-ray DiscTM BD-RE (XL) drive sau Super-multi DVD drive
 • Conectivitate: HDMI® (cu suport Ultra HD1), 2 x USB 3.0 (1 x USB Sleep and Charge) și  2 x USB 2.0
 • Autonomie: până la 6 ore (Mobile Mark 2012)
 • Dimensiuni: 413 x 268 x 33,05 mm
 • Greutate: 2,7 kg


[1] Disponibil numai pentru modelele echipate cu procesor Intel® CoreTM i7 din generația a patra

Satellite_S50-B_07 Satellite_S50-B_06 Satellite_S50-B_05 Satellite_S50-B_04 Satellite_S50-B_03 Satellite_S50-B_02 Satellite_S50-B_01 Satellite_S50-B_11 Satellite_S50-B_09 Satellite_S50-B_08

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.