Mio Technology lansează noua gamă de echipamente GPS, Mio Spirit 2014. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuită a hărților, Lifetime...

Mio_Spirit_6970_LMMio Technology lansează noua gamă de echipamente GPS, Mio Spirit 2014. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuită a hărților, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienților să beneficieze de până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a GPS-urilor.  

Noua gamă Spirit 2014 include 7 modele: Mio Spirit 4900 LM, Mio Spirit 4950 LM, Mio Spirit 4970 LM (ecran cu diagonală de 11 cm / 4,3 inci), alături de Mio Spirit 6900 LM, Mio Spirit 6950 LM, Mio Spirit 6970 LM și Mio Spirit 6970 LM Truck (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).

„Seria Mio Spirit 2014, cu cele 7 modele disponibile, acoperă o multitudine de nevoi ale șoferilor, fiind în acest moment cea mai extinsă gamă de dispositive GPS existentă pe piață. Funcționalitățile pe care le oferă, de la asistență în găsirea unui loc de parcare la TMC, informații din trafic sau redarea de conținut multimedia, fac din noile dispozitive instrumente perfecte pentru călătorii fără surprize. În plus, toate modelele includ actualizări gratuite ale hărților pe viață”

Mariusz Manowski Director General CEE Mio Technology

Actualizări gratuite pe viață

Informațiile din trafic și rețeaua rutieră se modifică permanent. Serviciul “Lifetime Map Update” oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi actualiza gratuit hărţile pe toată durata de funcţionare a GPS-urilo Mio, fără niciun cost suplimentar. Utilizatorii vor primi cele mai recente hărți, updatate de 4 ori pe an, astfel încât vor fi mereu la curent cu noutățile din trafic și nu vor avea surprize neplăcute.

Rute Optimizate

Funcția “IQ RoutesTM” foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid şi mai eficient în orice moment al zilei. În acelaşi timp, modulul perfecţionat “LearnMe Pro™” monitorizează şi reţine stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate în funcţie de preferinţe. Totodată, șoferii pot vizualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai uşoare sau economice, aceștia având opţiunea de a selecta ruta care se potriveşte cel mai bine fiecărei situaţii.

Mio_Spirit_6970_LM_frontToate dispozitivele din gama Mio Spirit 2014 dispun de funcția de “Asistență la parcare”, GPS-urile afișând automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației. În plus, toate GPS-urile Mio Spirit 2014 oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D, ghidare în tuneluri şi informaţii despre rutele selectate.

Vârfurile de gamă, modelele Mio Spirit 4970 LM (cu ecran de 4,3 inci) și Mio Spirit 6970 LM (cu ecran de 5 inci) permit apelarea în mod hands-free, fiind echipate cu bluetooth, astfel încât navigatorul să poată fi utilizat ca înlocuitor pentru car-kit și oferă informații în timp real despre blocajele în trafic, prin utilizarea celei mai noi tehnologii de monitorizare a traficului – TMC.

Pentru prima dată de la lansarea navigatoarelor Spirit, Mio pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de a achiziționa un produs ce oferă hărți cartografiate pentru conducătorii de vehicule de mari dimensiuni – camion, rulotă,cisterne.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS, Mio Spirit 2014, este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 399 lei.

  • nicolae preuteasa

    02/11/2014 #1 Author

    care sunt lunile in care se face update la hartile din gama mio spirit lm

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.