De-a lungul unei singure zile, oraşul Silverton este lovit de o serie de tornade puternice, într-o dezlănţuire fără precedent a naturii. Întreaga populaţie se...

In to the storm_2014_2De-a lungul unei singure zile, oraşul Silverton este lovit de o serie de tornade puternice, într-o dezlănţuire fără precedent a naturii. Întreaga populaţie se află la mila haoticelor furtuni, iar veştile meteorologilor nu sunt deloc îmbucurătoare, lucrurile urmând să se înrăutăţească şi mai tare. Distribuit de MediaPro Distribution, În mijlocul furtunii are premiera în cinematografele din ţară pe 12 septembrie.

În timp ce unii caută adapost sigur, vânătorii de furtuni şi teribiliştii gonesc spre vortex cu gândul să nu rateze ocazia unică de a înregistra cât mai de aproape fenomenul.

Văzut prin ochii unor profesionişti, dar şi din perspectiva unor amatori aflaţi în căutare de senzaţii tari, filmul În mijlocul furtunii ajunge chiar în miezul acţiunii şi surprinde cele mai extreme manifestări ale naturii.

Titlul original: Into the Storm

Gen: Thriller

Regia: Steven Quale

Scenariul: John Swetnam

Producători: Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Mark McNair, Jeremy Stein and Bruce Berman

Distribuţia: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Alycia Debnam-Carey, Arlen Escarpeta, Nathan Kress, Jon Reep, Jeremy Sumpter

Casa de producţie: New Line Cinema, Village Roadshow Pictures

Limba:  Engleză

Lansare în România: 12.09.2014

In to the storm In to the storm2 In to the storm_2014_2 In to the storm_2014

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.