LG Electronics (LG) anunţă lansarea pe piața din România a celui mai performant smartphone LG, G3, care face parte din gama de dispozitive mobile...

LG G3 2LG Electronics (LG) anunţă lansarea pe piața din România a celui mai performant smartphone LG, G3, care face parte din gama de dispozitive mobile premium G Series.

LG G3 a fost remarcat de experți din industrie pentru inovația privind display-ul, camera foto, design-ul și caracteristicile UX. Dezvoltat pornind de la conceptul “Simplu este noul smart”, LG G3 încorporează cele mai performante tehnologii, oferind utilizatorilor o experiență de utilizare mult mai simplă și mai ușoară.

“LG G3 reprezintă vârful gamei premium G Series și este, fără îndoială, un dispozitiv ce va răspunde nevoilor și așteptărilor oricărui utilizator, fiind dotat cu o multitudine de caracteristici unice care cu siguranță vor fi apreciate și de consumatorii din România. Suntem mândri că LG G3 a reușit să stabilească noi standarde pentru segmentul de terminale premium. În final, ceea ce contează cel mai mult pentru noi este aprecierea consumatorilor noștri despre noul LG G3, care a fost creat ținând cont și de părerile acestora“

Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România

 

Cele mai importante caracteristici ale noului LG G3 sunt:

Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD pentru imagini mai clare și o reproducere cât mai realistă a culorii.

Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare, chiar și în condiții de întuneric.

Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.

Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.

Caracteristicile simple și intuitive UX, inclusiv Tastatura inteligentă (Smart Keyboard)care reduce erorile de scriere cu până la 75 la sută prin urmărirea și analizarea obiceiurilor privitoare la editare ; Notificare Inteligentă (Smart Notice): Ca un asistent personal, notificarea inteligentă oferă sugestii și recomandări bazate pe comportamentul de utlizare al smartphoneului, informații în timp real și notificări chiar înainte ca utilizatorul să le ceară; Securitate Inteligentă (Smart Security), cuprinde o suită de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock CodeTM, Accesoriile premium, cum ar fi carcasa QuickCircle (care se achiziționează separat), oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea acces ușor la șase funcții utilizate frecvent fără a deschide capacul, precum și o colecție de carcase Slim de protecție pentru a proteja G3 așa cum au gândit designerii acestuia de la bun început.

LG G3 va putea fi încărcat fără fir, cu ajutorul încărcătorului wireless Qi, precum și cu propriul încărcător wireless portabil LG (care va putea fi achiziționat separat). Cu noul încărcător wireless LG, utilizatorii își pot monitoriza și încărca telefonul în același timp, prin plasarea dispozitivului pe suportul de încărcare.

Noul smartphone LG G3 va fi disponibil pe piața din Romania în 3 culori – negru, alb și auriu, la un preț recomandat de 2699 RON.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.