Air France a lansat o nouă campanie de imagine ca parte a programului Transform 2015, numită “Air France, France is in the air”. Această...

wallpaper_BRESILAir France a lansat o nouă campanie de imagine ca parte a programului Transform 2015, numită “Air France, France is in the air”. Această nouă semnătură Air France face parte din ambițiosul program Transform 2015 și vine ca o schimbare după 15 ani de la lansarea sloganului ”Air France – Making the Sky the best place on Earth”.

Campania cuprinde 6 imagini care definesc serviciile companiei și alte 12 imagini care ilustrează câteva dintre destinațiile către care Air France operează zboruri.

Cele 6 imagini menite să atragă atenția pasagerilor către serviciile companiei ilustrează:

•             confortul aeronavelor A380

•             noua clasă La Premiere

•             noua clasă Business

•             gastronomia

•             rețeaua de destinații

•             serviciul SkyPriority

Au fost create și 12 imagini ce reprezintă destinații din întreaga lume, deservite de Air France: Paris, New York, Brazilia, Japonia, China, Africa, Italia etc.

Vizualurile sunt o expresie a stilul modern îmbinat cu istoria companiei și transmit mesaje special create pentru a rezona cu stilul franțuzesc. Imaginile sunt vii, pline de energie și de culoare, stabilind astfel o nouă etapă în cadrul Air France, la 15 ani după lansarea sloganului “Air France –  Making the Sky the best place on Earth”.

Noua campanie publicitară urmărește ca prin sloganul său, conceput în limba engleză, să ilustreze spiritul global al companiei, valorile Franței, recunoscute la nivel mondial: l’art de vivre, brand-uri de lux, bucătari cu stele Michelin, pasiunea pentru modă și promisiunea de a oferi călătorilor o experiență de neuitat la bord.

Air France, împreună cu filială sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franța, cât și în restul Europei și în întreaga lume. Flota să cuprinde 374 de aeronave.

wallpaper_PARIS wallpaper_NY wallpaper_MIAMI wallpaper_ESPAGNE wallpaper_DAKAR wallpaper_BRESIL France_is_in_the_air-SkyPriority-EN_01 France_is_in_the_air-New_business_class_seat_01 France_is_in_the_air-Network France_is_in_the_air-La_Premiere_suite_01 France_is_in_the_air-His_highness_A380_01 France_is_in_the_air-Gastronomy_01 wallpaper_SF wallpaper_right_TOKYO wallpaper_right_ITALIE wallpaper_PEKIN

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.