Samsung a lansat Gear Live cu sistemul de operare Android Wear. Samsung Gear Live este un nou dispozitiv purtabil care oferă cu ușurință informații...

Gear Live_Wine Red (3)Samsung a lansat Gear Live cu sistemul de operare Android Wear. Samsung Gear Live este un nou dispozitiv purtabil care oferă cu ușurință informații utile.

Samsung Gear Live oferă o experiență mobilă puternică, cu design modern și funcții inovatoare. Noul dispozitiv Android Wear are un ecran Super AMOLED pentru culori de o calitate superioara, specific Samsung. De asemenea, acesta permite personalizarea ceasului și ieșirea din stand-by a dispozitivului cu o simplă atingere a display-ului.

Gear Live este certificat IP67, oferind protecție împotriva prafului și a apei, are o brățară standard de 22mm pe care utilizatorii o pot schimba pentru a-și exprima gusturile și personalitatea. În plus, ceasul le permite utilizatorilor să se mențină în formă cu ajutorul senzorului de puls compabitil cu numeroase aplicații de fitness.

Varietatea de aplicații Android compatibile cu Gear Live le permite utilizatorilor să primească notificări de la diverse aplicații, precum rețele sociale, chat, mesagerie, shopping sau foto. Noul dispozitiv dispune de comenzi vocale: utilizatorii pot spune doar „Ok Google” pentru a pune întrebări cu privire la ora decolării avionului, scorurile meciurilor, apelarea taxiului sau trimiterea unui mesaj. Gear Live se poate conecta cu orice dispozitiv Android care deține cel puțin versiunea Android 4.3.

Gear Live va fi disponibil în culorile Negru și Wine Red, existând posibilitatea schimbării curelelor. Începând cu 25 iunie acestava fi disponibil la comandă în Google Play Store (play.google.com/devices), iar ulterior și în magazinele Samsung.

Gear Live_Wine Red (6) Gear Live_Wine Red (5) Gear Live_Wine Red (4) Gear Live_Wine Red (3) Gear Live_Wine Red (2) Gear Live_Wine Red (1) Gear Live_Black (7) Gear Live_Black (6) Gear Live_Black (5) Gear Live_Black (4) Gear Live_Black (3) Gear Live_Black (2) Gear Live_Black (1) Gear Live_Wine Red (7)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.