Unul dintre cele mai revoluţionare gadgeturi realizate de gigantul american Google, Glass, a fost pus în vânzare în magazinele din Marea Britanie, scrie BBC....
glass11-520x346Unul dintre cele mai revoluţionare gadgeturi realizate de gigantul american Google, Glass, a fost pus în vânzare în magazinele din Marea Britanie, scrie BBC.

Astfel, UK-ul devine a doua ţară după Statele Unite în care device-ul cu Android este disponibil publicului larg.

Gadgetul, care este încă în varianta de prototip, costă 1.000 de lire sterline şi are ca target principal comunitatea dezvoltatorilor, mai mult decât consumatorii finali (o cerinţă pentru cei care doresc să cumpere un Google Glass este ca aceştia să aibă peste 18 ani).

Jurnaliştii BBC au aflat faptul că înainte de lansarea pe piaţa britanică, oficialii Google au discutat cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor, compania americană fiind în căutatea unor metode ca şoferii britanici să poată folosi dispozitivul în mod legal. Iniţial, folosirea Glass la volan a ridicat câteva temeri printre consumatori şi oficialii britanici, principala problemă adusă în discuţie fiind posibilitatea ca informaţiile afişate pe ecran să distragă atenţia şeoferilor.

Înainte de lansarea pe piaţa din Marea Britanie, Glass a trecut prin 12 sesiuni de update al software-ului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.