Peroni Nastro Azzurro lansează campania Casa di Peroni, prin care invită publicul să descopere arta ospitalităţii oferite cu naturaleţe şi sentimentul reconfortant de a...

Casa di Peroni3Peroni Nastro Azzurro lansează campania Casa di Peroni, prin care invită publicul să descopere arta ospitalităţii oferite cu naturaleţe şi sentimentul reconfortant de a fi acasă, alături de cei dragi, inspirate de bucuria şi rafinamentul stilului Italian. Plăcerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atenţia acordată micilor detalii şi plăcerea conversaţiei descriu atmosfera de delectare pe care Peroni Nastro Azzurro o propune prin noua campanie.

Incursiunea în Casa di Peroni va începe la finalul lunii iunie, când diferite personalităţi vor demonstra publicului ce înseamnă pentru ei arta de a fi o gazdă perfectă şi cum pot transforma savoarea unei mese în stil Italian, detaliile decorului şi plăcerea conversaţiilor cu cei asemenea lor în ingredientele pentru o experienţă desăvârşită, inspirată în mod firesc de Peroni Nastro Azzurro.

Campania va continua prin activităţi care vor ilustra publicului arta ospitalităţii, aşa cum este ea definită de italieni, de la ingredientele care dau savoare meselor, la pasiunea pentru micile detalii care alcătuiesc decorul, la discuţiile cu cei dragi, şi până la momentele vibrante care definesc experienţa din Casa di Peroni.

Sunt puţine lucruri mai frumoase decât timpul petrecut acasă, iar unul dintre acestea este bucuria de a-l împărtăşi cu cei care îţi seamană. De aceea, Casa di Peroni propune publicului să celebreze aceste momente în stil Italian, să transforme plăcerea italienilor de a fi gazde în surse de inspiraţie pentru momentele alături de cei mai apropiaţi prieteni.

Casa di Peroni

Casa di Peroni2

Casa di Peroni3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.