Oracle a anunţat semnarea unui acord de achiziţionare a LiveLOOK, un furnizor de top de tehnologie colaborativa de navigare online şi folosire în comun...

oracle-logoOracle a anunţat semnarea unui acord de achiziţionare a LiveLOOK, un furnizor de top de tehnologie colaborativa de navigare online şi folosire în comun a monitoarelor în timp real.
Soluţia cloud LiveLOOK de navigare colaborativă le permite furnizorilor de servicii şi suport, precum şi agenţilor de vânzări să lucreze împreună cu clienţii şi să folosească resurse vizuale comune pentru a-şi ghida consumatorii în medii web şi mobile, pentru a rezolva în mod eficient diverse situaţii şi pentru a îmbunătăţi calitatea deciziilor de cumpărare.

Oracle are peste 100 de clienţi globali care folosesc tehnologia de navigare online colaborativă a LiveLOOK, ca parte integrantă din oferta Oracle Service Cloud.

Împreună, Oracle şi LiveLOOK vor ajuta organizaţiile moderne de suport să intre în contact cu clienţii prin canale web şi mobile, mărind nivelul de satisfacţie al acestora precum şi veniturile şi eficienţa agenţilor. Oracle Service Cloud face parte din Oracle Customer Experience Cloud, care include secţiunile de comerţ, vânzări, medii cloud sociale şi de marketing, şi asigură o experienţă integrată şi impecabilă, de la primul contact până la finalul ciclului de relaţionare cu fiecare client.

Clienţii LiveLOOK vor beneficia de o legătură şi mai eficientă cu suita Oracle Service Cloud şi cu întreg portofoliul de soluţii pentru interacţiunea cu clienţii, fără nicio întrerupere în funcţionarea soluţiei lor actuale. Clienţii Oracle Service Cloud care folosesc în prezent LiveLOOK vor putea de asemenea să beneficieze de una din cele mai noi capabilităţi de navigare în comun a LiveLOOK, ca parte integrantă a upgrade-ului standard al Oracle Service Cloud.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.