Următoarea tabletă Nexus ar putea fi produsă de Google cu ajutorul HTC, scriu jurnaliştii The Verge citând o serie de informaţii vehiculate în presa...
HTC-Desires-mwc_2Următoarea tabletă Nexus ar putea fi produsă de Google cu ajutorul HTC, scriu jurnaliştii The Verge citând o serie de informaţii vehiculate în presa internaţională, însă acest zvon circulă deja de ceva timp prin piaţa tech.

Potrivit Android Police, tableta ar purta numele HTC Volantis, sau Nexus 9, ar avea un display, de 8,9 inci, 2,048 x 1,440, 2 GB de RAM şi boxe frontale. În plus, ar fi alimentată de un procesor Nvidia Tegra K1, ar avea o greutate de 418 grame şi o carcasă din aluminiu.

Noutatea vine din faptul că gadgetul ar putea fi ultimul din seria Nexus produsă de Google (device-urile din seria Nexus, atât smartphone-urile cât şi tabletele produse de Google cu suportul unora dintre cei mai mari jucători din industria tech, beneficiază de toate update-urile Android şi de suportul developerilor companiei).

Se pare că oficialii Google ar dori să pună punct programului Nexus şi să dezvolte o nouă linie pur Android, printr-un nou program denumit Android Silver. Zvonurile legate de acest nou demers Google vorbesc despre faptul că următoarele gadgeturi vor oferi o experienţă Android unificată pe smartphone-urile şi tabletele disponibile în portofoliile LG şi Motorola.

Însă până la lansarea oficială a Android Silver, care ar putea avea loc anul viitor, compania se pregăteşte pentru o nouă lansare Nexus în acest an. O aşteptăm cu deosebit interes!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.