Casa de moda Burberry, unul dintre cei mai mari si apreciati jucatori din piata internationala de lux, a prezentat la Londra, in Kensington Gardens,...
Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 4Casa de moda Burberry, unul dintre cei mai mari si apreciati jucatori din piata internationala de lux, a prezentat la Londra, in Kensington Gardens, colectia masculina Prorsum primavara-vara 2015, inspirata din stilul celebrului scriitor britanic Bruce Chatwin – acesta a trait intre 1940 si 1989 si a castigat James Tait Black Memorial Prize pentru romanul On The Black Hill (1982).

Intitulata „Book Covers&Bruce Chatwin”, colectia are ca tema principala ilustratii si print-uri tipografice originale din copertile unor carti vintage, englezesti. Desenele au fost realizate manual, apoi au fost imprimate pe materiale precum casmirul, bumbacul si pielea.

Fashion trends: fluturii lui Valentino – Galerie foto!

Pentru primavara lui 2015, Cristopher Bailey, CEO-ul si directorul de creatie al casei, propune tinute boeme, inspirate din stilul artistilor, in care predomina clasicele trench-uri (un tradamark al companiei britanice), jachetele din denim purtate pe corp, Duffle-Coat-uri englezesti si paltoane Chesterfield, din materiale precum gabardina, lana, casmirul si catifeaua din bumbac.  Predomina nuantele prafuite ale portocalelor rosii, cuprului, albastrului furtunii si galbenul sofran.

Odata cu lansarea acestei colectii, casa de moda britanica a introdus sneakersii colorati (Burberry Fiels Sneakers), palariile cu boruri cazute (Burberry Campaign Hat), gentile Burberry Travel Satchel si Burberry Everyday Satchel, precum si agendele cu coperti din piele.

Pentru lansarea colectiei masculine de primavara-vara 2015 si pentru a atrage mai mult public tanar (si potentiali clienti), Burberry a dezvoltat un parteneriat cu Twitter pentru a permite utilizatorilor de tehnologie sa profite de o experienta interactiva si inovativa. Astfel, prin tehnologia Twitter Card, pasionatii de moda si-au putut programa in calendar un reminder despre show-ul Burberry. O galerie foto personalizata le-a permis utilizatorilor de Tweeter sa vada pana la opt imagini din show, intr-un singur Tweet.

Casa de moda Burberry a fost infiintata in 1856 si are sediul in Londra. In Romania, flag-ship-ul Burberry se afla in strada Luterana, nr 4.

Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 31

Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 23

Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 21

Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 8

Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 2

Burberry Prorsum Menswear Spring Summer 2015 Collection - Look 4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.