Operatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea operaţiunilor din...
Wizz AirOperatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea operaţiunilor din România, precum şi introducerea unei noi aeronave pentru ţara noastră.

Astfel, compania va opera, pentru prima dată, cu 7 aeronave din Bucureşti, în timpul sezonului de iarnă. În plus faţă de aceste aceste evoluţii pe piaţa locală, Wizz Air va adăuga şi 3 noi servicii: Cluj-Napoca – Nuremberg de la 1 octombrie, Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nuremberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămănă.

A320 de la Wizz Air, primul Airbus la Budapest Airshow

wizz airNuremberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cu aceste 3 noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinaţii. Compania anunţă, în plus, creşterea frecvenţa celor mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu 9 zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA:

Ruta

Zile

Începând cu

Tarife de la**

Bucureşti – Nuremberg

Joi; Duminică

26-Oct

RON 129

Bucureşti – Basel

Miercuri; Duminică

26-Oct

RON 129

Cluj-Napoca – Nuremberg

Miercuri; Duminică

1-Oct

RON 129

De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an.

Reduceri pe zborurile Blue Air și Wizz Air

Recent, Wizz Air inaugura o nouă rută, Sibiu – Londra. Expansiunea puternică din România are potenţialul să stimuleze piaţa muncii în domeniul aviaţiei şi al turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători la tarife mici. wizz air1

”Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispoziţie 84 de rute internaţionale din 7 aeroporturi din România. Noile zboruri către Nuremberg din Bucureşti şi Cluj-Napoca oferă oportunitatea perfectă pentru o scurtă vacanţă la tarife cu adevărat accesibile, combinate cu o experienţă de călătorie excelentă. Sperăm că noile noastre rute vor fi bine primite de către clienţi şi că vor avea efecte pozitive în aviaţie şi turism, având în vedere tarifele mici disponibile către România”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PENTRU CELE MAI POPULARE RUTE WIZZ AIR

Ruta

Zboruri săptămânale

Bucureşti – London Luton

De la 14 la 20

Bucureşti – Malaga

1 zbor săptămânal în timpul iernii

Cluj-Napoca – London Luton

De la 7 la 9

Travel trends: Wizz Air deschide patru noi rute spre Europa din Capitală

Wizz Air operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13.9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.