Nu poţi înţelege cu adevărat noţiunea de ospitalitate turcească şi cum au înţeles turcii să facă turism dacă nu ajungi acolo! Aşa că vă...
miracle5Nu poţi înţelege cu adevărat noţiunea de ospitalitate turcească şi cum au înţeles turcii să facă turism dacă nu ajungi acolo! Aşa că vă invităm azi să vă plănuiţi concediul de vară (asta dacă nu aţi facut-o deja) şi să treceţi pe listă Antalya, mai exact staţiunea Lara, şi hotelul Miracle Resort.

Situat pe plajă, la 12 kilometri de oraşul Antalya şi de aeroport (drumul spre acesta şi spre oraş durează aproximativ 20 de minute), Miracle Resort îşi merită pe deplin numele.

Construit în 2005 (întreţinut excelent, veţi crede că nu e deschis de mai mult de câteva luni) şi întins pe o suprafaţă de 135.000 metri pătraţi, hotelul dispune de un corp principal cu 9 etaje, avand în total 694 de camere, atât duble, pentru cei veniţi în luna de miere, cât şi family – hotelul este atractiv şi pentru aceia dintre voi care au copii – sau apartamente.

Un bonus clar îi este adus de faptul că aproape 70% dintre camere au vedere la mare.

Unitatea de cinci stele funcţionează în regim ultra all inclusive (acesta este regimul la care poate fi achiziţionat un sejur de la agenţiile de turism locale), iar mini barul este alimentat zilnic fără costuri adiţionale.

Cu facilităţi de room service 24 de ore, Miracle are un restaurant principal pentru mic dejun, prânz, cină şi gustări pe toată durata nopţii – în care veţi putea gusta atât specialităţi locale, cât şi internaţionale şi vă veţi satisface pofta de baclava – , 3 restaurante a la carte – cu specific turcesc, mexican şi pescăresc – care funcţionează pe bază de rezervare (5 euro). Un avantaj pentru cei veniţi în luna de miere: prima rezervare şi desfătare a simţurilor într-unul dintre aceste restaurante este free of charge (se plăteşte doar vinul, dacă nu se alege din cel al casei).

Şi pentru că am amintit de facilităţile pentru oaspeţii aflaţi în luna de miere, trebuie să menţionez şi faptul că, la primire, veţi găsi în cameră şampanie, fructe şi baclava din partea managementului, plus un imens buchet de flori. Asta nu înseamnă că ceilalţi oaspeţi nu sunt trataţi regeşte!

Hotelul are piscine exterioare pentru adulţi cu 3 tobogane acvatice cu o suprafaţă 3.500 metri pătraţi şi 125/145 cm adâncime, piscine exterioare pentru copii cu 2 tobogane, o piscină interioară pentru adulţi. De asemenea, nu lipsesc barurile unde băuturile locale, apa şi sucurile sunt gratuite, atât în lobby, cât şi la piscină sau pe plajă.

Sunt disponibile 4 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal şi 1 teren de baschet. Hotelul mai oferă un centru de fitness, un centru SPA sau celebra baie turcească.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.