Orange îşi relochează birourile şi închiriază aproape 14.000 mp în Green Court Bucharest Orange îşi relochează birourile şi închiriază aproape 14.000 mp în Green Court Bucharest
Operatorul de telefonie mobilă Orange România, filiala unuia dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de telecom, a închiriat o suprafaţă de... Orange îşi relochează birourile şi închiriază aproape 14.000 mp în Green Court Bucharest
Green Court BucharestOperatorul de telefonie mobilă Orange România, filiala unuia dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de telecom, a închiriat o suprafaţă de 13.700 de metri pătraţi, derulată pe 8 etaje, în cadrul Green Court Bucharest, primul proiect imobiliar local realizat de Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de construcții și dezvoltări imobiliare din lume.

În noua locație, Orange România va avea peste 1.500 de angajați. Procesul de relocare va începe în toamna acestui an, astfel încât rata de ocupare a clădirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzacția a fost mediată de către BNP Paribas.

În condițiile în care clădirea A din Green Court Bucharest este aproape complet închiriată, avansează în ritm rapid și lucrările la clădirea B, ce va fi finalizată în semestrul al doilea din 2015.

orange cloud 2013„Relocarea Orange România în Green CourtBucharest reprezintă un important vot de încredere în proiectul nostru și sunt bucuros că putem colabora cu una dintre cele mai mari companii de pe piața din România. Decizia luată de Orange demonstrează faptul că Skanska merge în direcția potrivită, concentrându-se pe crearea de spații de lucru prietenoase și sănătoase. Pentru ambele companii satisfacția angajaților este un factor extrem de important, de aceea punem accent pe facilitățile oferite de proiect și pe soluțiile sustenabile folosite în dezvoltarea acestuia”, spune Marcin Lapinski, Presedinte Skanska Property România.

“Angajații noștri vor avea parte de spații de întâlnire și socializare, birouri open space și numeroase facilități care vor încuraja schimbul de idei și colaborarea între echipe, subliniind astfel cultura noastră organizațională deschisă și prietenoasă. Toate acestea sunt integrate într-o clădire ecologică, ce respectă abordarea noastră din punct de vedere CSRși care ne oferă condiții de muncă excelente și un mediu sănătos.”, spune Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce oferă un spațiu total de 52.000 de metri pătraţi, în 3 clădiri, fiecare cu 12 etaje și 3 nivele de parcare subterană. Green CourtBucharest oferă beneficii precum: parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde și soluții sustenabile cum ar fi fațada eficientă din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate sau stațiile de încărcare pentru mașinile electrice.

Proiectul va fi certificat LEED Gold și le va oferi chiriașilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente și versatile spații de lucru din București și standarde excelente de calitate.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale.  Operațiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România și Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărțită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria și Skanska Property Polonia.

Grupul Skanska  are în prezent  57,000 de angajați în piețele pe care activează în Europa, Statele Unite și America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.