Reţeaua de cafenele Starbucks, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul mondial de profil, va acorda acces gratuit la cursuri online pentru...
starbucksReţeaua de cafenele Starbucks, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul mondial de profil, va acorda acces gratuit la cursuri online pentru cei 135.000 de angajaţi ai săi din Statele Unite.

Compania a semnat un acord cu Arizona State University care permite angajaţilor continuarea sau reluarea studiilor pe cheltuiala Starbucks.

Aflaţi aici mai multe informaţii despre Starbucks College Achievement Plan.

Programul este deschis deocamdată angajaţilor din SUA, fără a le cere neapărat să rămână în cadrul Starbucks, cu condiţia ca aceştia să lucreze 20 de ore săptămânal şi să aibă notele necesare pentru a fi admişi în cadrul universităţii.

Astfel, pentru un barista care urmează cursurile universităţii pentru cel puţin doi ani, Starbucks va plăti în totalitate taxele, pentru cei care urmează cursuri cu mai puţine credite, compania se angajează să plătească o parte din taxe, însă cursurile vor fi gratuite pentru marea partea a angajaţilor.

În esenţă, Starbucks îşi invită angajaţii ca din prima zi în cadrul companiei să studieze ce îşi doresc, dar, în acelaşi timp le oferă posibilitatea de a pleca oricând doresc, în speranţa că pentru o mare parte dintre ei, obţinerea unei diplome le va garanta un loc de muncă mai bun.

Arizona State are unul dintre cele mai bune programe de studii online din SUA, peste 11.000 de studenţi urmând cursurile online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.