Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, anunţă lansarea Galaxy Tab S, cea mai...
Galaxy Tab S 10.5-inch3Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, anunţă lansarea Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă realizată până în acest moment de companie.

Gadgetul ce dispune de un ecran Super AMOLED combină tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium pentru o experiență de divertisment de neegalat. Galaxy Tab S este, de asemenea, echipat cu funcții de îmbunătățire a productivității, alăturate unui design stilat și foarte practic.

„Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea și consumarea de conținut, ceea ce face din calitatea display-ului o caracteristică esențială”, a declarat JK Shin, CEO și președinte al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics. „Odată cu lansarea dispozitivului Galaxy Tab S, Samsung ridică standardul industriei. Aceasta le va oferi consumatorilor o experiență vizuală și de divertisment care aduce culorile la viață cum nu a fost posibil până acum, într-un dispozitiv mobil elegant și ultra-portabil”.

Revigorează culorile cu cel mai bun display mobil din industire – Super AMOLED

Galaxy Tab S 10.5-inch1Galaxy Tab S reprezintă următorul pas în evoluția tehnologiei mobile de afișare, oferind o gamă mai largă de culori bogate și clare, mai realiste. Display-ul de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED întrunește mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, oferind mai multe variații de culori decât înainte. Contrast remarcabil, de 100.000:1, oferă imagini mai profunde și mai realiste, făcând negrul mai întunecat și albul mai luminos.

Afișajul tabletei asigură cea mai bună experiență vizuală oriunde, oricând, prin ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală. Modurile profesionale pre-setate – AMOLED Cinema și AMOLED Photo – le permit utilizatorilor să ajusteze manual setările de afișare pentru rezultate luminoase, dinamice, atât pentru conținutul video cât și cel foto.

Deoarece tehnologia Super AMOLED nu are nevoie de lumină de fundal, Galaxy Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD. Ambele modele au un profil elegant de 6,6 mm și, având o greutate de doar 465g (10,5 inci) și 294g (8,4 inci) – greutatea dispozitivului este măsurată cu versiunea WIFI a Galaxy Tab S 10.5 inci și 8.4-inci.

Utilizatorii Samsung din Europa se pot bucura de jocuri optimizate în valoare de 50 de dolari, create de o serie de dezvoltatori pentru a evidenția calitățile ecranului Super AMOLED al tabletei Galaxy Tab S, inclusiv Fruit Ninja, Cristiano Ronaldo Footy și Doctor Who: Legacy.

O aplicație de tip „revistă”, „Papergarden” debutează pe Galaxy Tab S. Un mediu de vizualizare optimizat pentru reviste digitale interactive, unde utilizatorii vor putea vizualiza o gamă largă de reviste, cu culori vii și realiste. Galaxy Tab S 8.4-inch1

În plus, Samsung a încheiat o serie de parteneriate cu o serie de distribuitori de conţinut mobil, unul dintre aceştia fiind și Marvel. Astfel,  utilizatorii Galaxy Tab S vor putea accesa peste 15.000 de benzi desenate Marvel Comics prin 3 luni de abonament gratuit nelimitat la aplicația „Marvel Unlimited” de la Marvel.

În plus, utilizatorii se pot bucura de conținut high definition Netflix ce va fi disponibil pentru prima dată pe dispozitive non-NEXUS Android în anumite țări.

Experiența Galaxy – Funcții de productivitate care ajută multitasking-ul

Galaxy Tab S oferă o selecție de funcții îmbunătățite de productivitate și de securitate, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a opera mai multe funcții în același timp fără efort și în condiții de siguranță. Utilizatorii pot efectua și primi apeluri direct de pe telefonul lor pe Galaxy Tab S, oriunde în casă, indiferent de locația telefonului lor, cu funcția Call Forwarding prin SideSync 3.0. De asemenea, Galaxy Tab S le permite consumatorilor să opereze cu adevărat mai multe funcții în același timp, permițându-le să navigheze pe internet, să vizioneze clipuri video, conținut și să poată efectua apeluri simultan, fără a fi nevoie să își facă griji cu privire la închiderea uneia din aplicații pentru a accesa alta. Cu Quick Connect, Galaxy Tab S găsește rapid și se conectează la dispozitivele din apropiere, pentru o ușoară împărtășire a conținutului. Aceste caracteristici sunt disponibile în ambele versiuni WiFi și LTE.

Funcții utile suplimentare includ „Multi User Mode”, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă cu „Fingerprint Scanner”, și un mod special conceput „Kids’ Mode”, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va veni într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB* + MicroSD (până la 128GB). Utilizatorii pot alege, de asemenea, între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze, Dazzling White sau Glam Red (numai pentru versiunea 8.4 inci).

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu luna iulie 2014.

Galaxy Tab S 10.5-inch keyboard

Galaxy Tab S 10.5-inch

Galaxy Tab S 10.5-inch2

Galaxy Tab S bookcover

Galaxy Tab S 8.4-inch2

Galaxy Tab S 8.4-inch

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.