Abonații TV din România vor putea experimenta canalul de filme Paramount difuzat prin RCS&RDS.  Paramount oferă o selecție de filme de top și de...

chocolatAbonații TV din România vor putea experimenta canalul de filme Paramount difuzat prin RCS&RDS.  Paramount oferă o selecție de filme de top și de filme clasice recente subtitrate în limba română. Canalul TV aduce o combinație puternică între colecția vastă și iconică de conținut de film a studiourilor Paramount și o expertiză semnificativă în crearea de brand-uri globale de succes a  Viacom International Media Networks (VIMN). Grila de programe a canalului include atât filme europene, cât și cele produse în studiouri americane de tipul NBC Universal și Miramax.

Paramount răsfață imediat consumatorii români cu filme atractive precum Midnight Run, Cold Mountain, Psycho și Chocolat. Telespectatorii vor avea oportunitatea de a urmări pe propriile ecrane actori apreciați la nivel internațional, precum Johnny Depp, Cate Blanchett, Kevin Spacey, Jude Law, Nicole Kidman, Tobey Maguire, Charlize Theron, Renée Zellweger, Robert DeNiro, Julianne Moore și alte celebrități.

Iubitorii de filme se vor delecta cu scenarii excelente și cu scene de film prestigioase, apreciate la nivel mondial. Cold Mountain (16 iunie, ora 22.00) a fost nominalizat de 7 ori la Oscar și a cucerit audiența cu performanța actoricească a lui Renée Zellweger, premiată cu un Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar în 2004. Midnight Run îl pune pe Robert DeNiro într-o situație complicată: în rolul unui vânător de recompense, trebuie să prindă pe cineva urmărit în același timp și de mafie și de FBI.

Inspirat de romanul lui Joanne Harris, Chocolat (18 iunie, ora 22.00) a fost nominalizată de 5 ori la Academy Awards și prezintă o poveste excepțională de dragoste într-un orășel, unde viața locuitorilor este perturbată de deschiderea unui magazin de ciocolată.

România este printre primele țări în care Paramount a devenit disponibil, alăturându-se Spaniei, Franței, Rusiei și Ungariei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.