Antreprenorul român Eduard Radu a lansat  Acceder (www.acceder.ro), o companie de dezvoltare a managerilor, specializată pe simulări complexe de business pentru top & middle...

Eduard_Radu_AccederAntreprenorul român Eduard Radu a lansat  Acceder (www.acceder.ro), o companie de dezvoltare a managerilor, specializată pe simulări complexe de business pentru top & middle management și antreprenori din industrii specifice – FMCG, servicii financiare, asigurări, transport, producție, energie, logistică, IT&C și retail. 

Eduard Radu, fondator Acceder, are o experiență de 15 ani pe poziții de managemnt în resurse umane și vânzări la nivel național și pe regiunea CEE în companii precum BAT, AVON, InBev România & Belgia și Heineken. Programele concepute și coordonate de Eduard au dezvoltat Directori Generali și echipe de management cu recunoaștere la nivel internațional.

“Pentru ca un program de învățare să poată fi evaluat la nivel de impact în organizație este necesară o abordare pe situații concrete pe care le întâmpină compania în funcție de piața și de industria în care activează. De aceea, simulările de afaceri sunt core-business-ul nostru, pentru că sunt capabile să aducă o creștere reală de cunoștinte și capabilități într-o organizație. Programele de training și de coaching pe care le oferim, vin apoi să completeze exercițiile de învățare”, declară Eduard Radu, fondator Acceder.

Piața de educație managerială în România are jucători importanți, iar programele scurte și personalizate reprezintă o alternativă eficientă atât pentru absolvenții de MBA, care doresc să își împrospăteze cunoștințele, cât și pentru managerii care se confruntă cu situații specifice și își doresc să dezvolte noi de strategii de leadership bazate pe implicarea echipelor.

“Perioada petrecută în poziții internaționale de management m-a ajutat să înțeleg din interior nevoile reale ale persoanelor aflate în funcții de conducere. Pășind în antreprenoriat, voi continua misiunea de a aduce beneficii reale echipelor de conducere, pe baza experienței și a rezultatelor obținute în cei peste 15 ani”, adaugă Eduard Radu.

Compania a fost lansată cu primul program de Management al Excelenței care a avut loc la finele lunii mai la World Trade Center cu participanți din echipe de top management ale unor  companii multinaționale și locale.

Eduard Radu este absolvent al unor programe avansate de management din Anglia, Franța, Canada și America la INSEAD, Wharton și Trinity Western University.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.