Pentru unele companii, livram programe de well-being de trei ani, pentru altele inca incercam sa prezentam beneficiile implementarii unui astfel de program. Din experienta,...

Alecsandra Ionita (2)Pentru unele companii, livram programe de well-being de trei ani, pentru altele inca incercam sa prezentam beneficiile implementarii unui astfel de program. Din experienta, am observat ca in companiile unde exista o cultura organizationala bine inchegata nevoia de astfel de programe este acuta. Industria de well-being este inca la inceput, dar din perspectiva noastra, programele de well-being evolueaza incet, dar sigur, sustine Alecsandra Ionita, Well-Being Specialist Smart Experience.

Ce presupune un program de well-being?

Un program complet de well-being implementat de catre Smart Experience are patru etape foarte importante:

1. Detectarea nevoilor angajatilor unei companii, prin intermediul unui survey intern axat pe well-being. Echipa noastra pune la dispozitia departamentului de HR si comunicare interna din companie un survey bine structurat care sa raspunda tuturor asteptarilor angajatilor;

2. Conceperea unui program well-being axat exclusiv pe nevoile angajatilor, cu durata de 3 luni pana la 3 ani;

3. Implementarea, la cerere,  a unor spatii de relaxare pentru angajati;

4. Desfasurarea programului de well-being, printr-o campanie de lansare activa marcata in diferite moduri.

Cum sta Romania comparativ cu tarile vecine?

Conform unui studiu Mercer de motivare al angajatilor, o analiza globala desfasurata pe 30.000 de respondenti din peste 17 tari din Europa, Romania s-ar situa printre tarile unde factorii non-financiari joaca cel mai important rol in influentarea motivarii angajatilor.

De ce as alege „Smart Experience”?

Pentru experienta si pionieratul in ceea ce priveste implementarea programelor de well-being, pentru profesionalismul facilitatorilor nostri.

Selectie catalog well-being

Cum va pozitionati pe piata?

Un one stop shop. Oferim intreg suportul nostru departamentelor de HR si Comunicare  pentru a implementa cu succes programele noastre: de la spatii special create pentru angajati, pana la programele in sine de well-being.

Cui se adreseaza?

Well-being se adreseaza tuturor angajatilor dintr-o companie: de la entry level pana la management

Care sunt cele mai cautate programe?

Cele care vizeaza sanatatea si dezvoltarea personala a angajatilor: cursuri de actorie, dictie, branding personal, stil si imagine personala etc.,

Care sunt avantajele pentru angajatori, dar pentru angajati?

Crearea unui brand-awareness si al unei comunitati.

Cat de scumpe sunt? Cum reactioneaza angajatorii? Dar angajatii?

Programele Smart Experience sunt foarte accesiibile, angajatorii fiind placut surprinsi sa vada ca pot aloca o parte din buget pentru implementarea unui astfel de program. Angajatii sunt cei mai fericiti, doar vizam accesul lor la fericire si echilibru.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.