Prestigio, o companie in continua dezvoltare cu 32 de reprezentante si produse vandute in peste 85 de tari lanseaza pe piata o noua gama...

Smart PedometerPrestigio, o companie in continua dezvoltare cu 32 de reprezentante si produse vandute in peste 85 de tari lanseaza pe piata o noua gama de produse – Prestigio Health Care Solutions, o gama de produse destinate consumatorilor cu un stil de viata activ si dinamic.

Pentru inceput gama Prestigio Health Care Solutions este compusa din 4 dispozitive inovatoare si aplicatia Family Health Compas.  Pe viitor, compania isi propune sa adauge si alte produse acestei categorii.

Cele patru dispozitive sunt: Smart Body Fat Scale, a Smart Body Mass Scale, Smart Pedometer si Smart Blood Pressure Monitor. Impreuna cu aplicatia Family Health Compass, Prestigio isi propune sa ofera consumatorilor solutia completa pentru a avea un control permanent asupra sanatatii si a fi mereu in forma. Fiecare dispozitiv este echipat cu Bluetooth® Smart, astfel incat masuratorile sunt transmise si inregistrate pe smartphone sau tableta.  Este suficienta o simpla sincronizare a aplicatiei cu dispozitivul pentru a primi si analiza datele.

“Dezvoltarea acestei noi linii de produse este inca o dovada a eforturilor Prestigio de a aduce produse noi si inovatoare pentru a usura activititatea de zi cu zi a consumatorilor si a urma cele mai noi trenduri”

Yuri Antoshkin, General Manager Prestigio EMEA

Aplicatia Family Health Compass are o gama variata de functii. Datele pot fi primite, pastrate si analizate de dispozitivul mobil. Aplicatia pentru iOS este deja disponibila pe AppStore, iar varianta pe Android va fi disponibila incepand cu trimestrul al treilea 2014.

Aplicatia Family Health Compass impreuna cu produsele inteligente Prestigio ajuta la mentinerea sub control a sanatatii intregii familii, masurand masa corporala, tensiunea arteriala si alti parametri. Toate aceste date sunt pastrate si analizate in forma grafica, astfel incat sa puteti seta obiective clare si precise si sa urmariti progresele. De asemenea, rezultatele se pot trimite pe email sau pot fi impartasite cu prietenii pe retelele sociale.

Aplicatia poate masura greutatea, indicele de masa corporala (IMC), procentul de apa, tensiunea arteriala, bataile inimii, dar si caloriile consumate si numarul de pasi. Toate aceste date sunt pastrate si analizate sub forma de grafice, astfel incat sa urmariti usor progresele facute si  sa setati obiective din ce in ce mai indraznete.

Prestigio Smart Body Mass Scale masoara greutatea corporala si indicele de masa corporala (IMC), astfel incat sa tineti tot timpul greutatea sub control si luati masurile necesare la nevoie. Datele sunt stocate pe dispozitivul mobil, le puteti accesa oricand aveti nevoie sau le puteti trimite prin email antrenorului de fitness sau medicului. De asemenea, va puteti bucura de progrese alaturi de prieteni afisand rezultatele pe Twitter sau Facebook.

Prestigio Smart Body Fat Scale este un dispozitiv inovator si usor de folosit cu cateva functii in plus fata de Prestigio Smart Body Mass Scale putand masura si procentul de grasime, masa musculara, greutatea oaselor si procentul de apa.

Ambele modele suporta pana la 4 utilizatori, ce pot fi selectati automat, iar rezultatele masuratorilor se pot transfera individual cu ajutorul aplicatiei.

Prestigio Smart Pedometer este un gadget nou care masoara activitatea zilnica: numarul de pasi, caloriile consumate si distanta parcursa. Cu ajutorul aplicatiei Family Health Compass puteti monitoriza rezultatele, seta obiective si urmari progresele zilnice. Pedometrul are o carcasa rezistenta la praf potrivita unui stil de viata activ. Bateria Lithium Polimer functioneaza pana la 7 ore cu o singura incarcare. De asemenea, are si functie de ceas.

Prestigio Smart Blood Pressure Monitor –  masoara tensiunea arteriala, ritmul inimii si monitorizeaza bataile iregulate ale inimii. Toate aceste date sunt afisate pe un ecran generos in timp real si se pot stoca pe dispozitivul mobil, astfel incat sa poata fi trimise medicului sau printate inainte de consultatie. Este dispozitivul ideal pentru familie, putand fi utilizat de doua persoane si memora pana la 60 de masuratori. Este usor de folosit, are un design dinamic si este ideal pentru calatorii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.