Vertu, producătorul britanic de telefoane mobile de lux a lansat Signature Touch, un nou smartphone ultraperformant. Signature Touch combină tehnologia de vârf cu materialele premium prelucrate...

18_Lifestyle_ConnectivityStory_CMYK_HighResVertu, producătorul britanic de telefoane mobile de lux a lansat Signature Touch, un nou smartphone ultraperformant. Signature Touch combină tehnologia de vârf cu materialele premium prelucrate manual, cum ar fi titanul de gradul 5 și pielea de viţel finisată de mână. Este smartphone-ul de top de la Vertu şi încorporează ampla expertiză a companiei, alături de un sistem audio Dolby® Digital Plus, o cameră foto certificată de Hasselblad și întreaga gamă de servicii personalizate oferite de Vertu: Concierge Dedicat, Vertu LIFE şi Vertu CERTAINTY.

Massimiliano Pogliani, CEO-ul Vertu

“Signature Touch este smartphone-ul nostru de vârf, conceput pentru un consumator global care apreciază şi aşteaptă produse unice şi o performanţă de primă clasă. Suntem într-o poziţie avantajoasă, probabil şi unica, putându-ne baza pe o expertiză internă de peste 15 ani şi pe un numar considerabil de investiţii în cercetări privind ultimele tendinţe ale sectorului de lux. Prin Signature Touch am creat un telefon care depăşeşte aşteptările consumatorului şi care va consolida poziţia noastră de lider în categoria telefoanelor mobile de lux.“

signature_touch_manufacturing_006Signature Touch are la bază elemente familiare din design-ul Vertu, dar evoluează adoptând un design mai simplist, dar în acelaşi timp, mai contemporan. Încorporând elemente dinamice alături de perniţa ceramica, cunoscută şi ca simbol a telefoanelor Vertu, noului Signature Touch îi va reveni statutul de emblemă a brand-ului.  Stilul puternic, masculin al aparatului este scos în evidenţă de carcasa de titan de gradul 5, pentru care s‑au folosit două tipuri de finisaj, matifiat și lustruit, cu scopul de a accentua profilul subțire al aparatului.

Ecranul de de 4.7” de înaltă rezoluție este protejat de o bucată solidă din cristal de safir de 5.1 inch, 118 carate, la a cincea generație. Vertu folosește safirul pentru telefoanele mobile de lux de la sfarșitul anilor ’90 și a dezvoltat continuu această tehnologie pentru o aplicare cât mai exactă a acesteia. Acum, cu o experiență de peste o decadă în creșterea, tăierea, lustruirea și lipirea acestuia, Vertu a devenit cel mai cunoscut expert în tehnologia ecranului din cristal de safir pentru telefoanele mobile. Imposibil de zgâriat de orice, cu excepţia diamantului, cristalul de safir este puternic, rezistent la uzură și fără cusur. Poziționat peste display-ul HD de 4.7 inch al telefonului, ecranul din cristal de safir a fost special conceput pentru a reduce reflexia luminii.

Directorul de creație de la Vertu, Ignacio Germade

“Natura extraordinară a terminalului Signature Touch se reflectă în design-ul acestuia, linia clasică elegantă specifică brand-ului Vertu îmbinându-se perfect cu o abordare mai modernă și încrezătoare. Este conștient masculin, un stil intensificat de frumusețea titanului finisat și a pielii prelucrate manual. Am introdus o paletă de culori deosebite care include: Claret (roșu închis), Seaspray (albastru-gri), Damson (purpuriu), Navy (bleumarin) și Jet Black (negru cărbune) pentru a face această gamă de telefoane și mai atractivă.”

15_Lifestyle_Services_MixedMetal_CMYK_HighResEl a continuat, “Design-ul telefonului Signature Touch face referire la moștenirea brand-ului; Vertu creează design pentru telefoane mobile de lux de peste zece ani și limbajul nostru vizual unic este acum imediat recunoscut ca o declarație globală a stilului individual, calității și artizanatului.”

Signature Touch se va lansa într-o gamă de cinci culori combinate în opt variante de telefoane: Jet Calf (piele de vițel negru intens), Claret Calf (piele de vițel roșu închis), Pure Jet (piele de vițel negru intens – carbon), Pure Jet Red Gold Mixed Metals (piele de vițel negru intens – carbon cu aur roz), Seaspray Lizard (piele de șopârlă albastru-gri), Damson Lizard (piele de șoparlă purpuriu), Pure Navy Lizard (piele de șopârlă bleumarin) și Jet Alligator (piele aligator negru intens). De asemenea, o gamă de huse va fi disponibilă în trei stiluri diferite, într-o serie de materiale și culori complementare.

Performanță

Signature Touch este un smatphone modern puternic care încorporează o serie de caracteristici in conturul său subțire. Acustica acestuia se remarcă printr-un sistem de prelucrare a sunetului Dolby Digital Plus și difuzoare stereo. Această simfonie a sunetului se îmbină cu un display full HD de 473dpi, cea mai mare rezoluție disponibilă pentru un ecran de 4.7 inch. Calitatea sunetului este asigurată de canalele uplink și downlink de atenuare a zgomotului, iar procesorul Qualcomm® Snapdragon™ Quad-core de 2.3GHz oferă viteză impresionantă de operare.

În ceea ce privește camera foto, Vertu a colaborat cu Hasselblad, cel mai cunoscut producător de instrumente optice și fotografice profesionale din lume, pentru a desăvârși experiența imaginilor surprinse de camera încorporată în Signature Touch.

Signature Touch a fost creat sub motto-ul “un telefon de lume”, cu o echipă întreagă de dezvoltare lucrând pentru a se asigura de asta, telefonul tău Signature Touch are toate setările necesare zonei în care te afli.

Directorul de Dezvoltare și Cercetare, Neil Hooper

„Majoritatea telefoanelor sunt produse doar pentru regiunea în care sunt vândute, din acest motiv când călătoriți cu ele s-ar putea să nu funcționeze optim în alte zone geografice. Consumatorii Vertu sunt cu adevărat globali; în consecință, vrem să ne asigurăm că aceștia beneficiază de apeluri de cea mai bună calitate oriunde s-ar afla în lume. Reușim să obținem această performanță asigurându-ne că acoperim o gamă mai largă de benzi, inclusiv cea de 4G, decât orice alt telefon. Indiferent unde ar călători, utilizatorii Vertu se bucură de o conexiune fără egal pe Signature Touch.”

13_Lifestyle_Services_LizardTeal_RGB_HighResAcest serviciu perfect integrat este complementat de accesul global la Wi-Fi pus la dispoziție de iPass, Vertu fiind singurul partener la nivel global al companiei.

Alături de impresionanta performanță audio și foto, Signature Touch mai are ca și caracteristici încărcarea fără fir, NFC și cel mai actual software Google Android™ 4.4 (KitKat).

Servicii

Pentru lansarea noului Signature Touch, Vertu și-a actualizat oferta de servicii recunoscute la nivel global, smartphone-ul de top al companiei oferind acces complet la întreaga gamă de privilegii și servicii personalizate.

Vertu Concierge este disponibil pentru toți utilizatorii de Signature Touch oferind servicii dedicate la cel mai înalt nivel. Utilizatorilor li se va pune la dispoziție un asistent personal disponibil la orice oră din noapte și zi. Oferind fără niciun fel de efort asistență în orice domeniu, Concierge-ul Dedicat Vertu a fost setat ca un sistem capabil să asimilize informații, să învețe și să se adapteze pentru fiecare persoană în parte; cu cât un utilizator folosește acest sistem mai des, cu atât mai repede acesta va răspunde perfect nevoilor sale.

Vertu LIFE oferă utilizatorilor o selecție personalizată de privilegii exclusiviste și acces nelimitat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. De asemenea, acesta mai include acces gratuit la cele mai renumite ”Private Members’ Clubs” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare doar pe bază de invitație și experiențe de shopping cu ”ușile închise”.

specs_signaturetouchVertu CERTAINTY protejează clienții, telefoanele lor Vertu și datele personale din telefon prin intermediul unei tehnologii superioare și a unor parteneri experți în domeniu. Acest serviciu include și comunicare criptată posibilă datorită parteneriatului cu Silent Circle, acces global la Wi-Fi prin iPass, securitate personală sau pentru corporații prin intermediul Protector Services Group și anti-virus Kaspersky.

Vertu a început să lucreze la primul telefon mobil de lux în anul 1998, iar după patru ani compania a lansat primul său produs, Signature. Astăzi, Vertu este liderul pieței al cărei pionier a fost, identificându-se printr-o serie de telefoane: Vertu Signature, Vertu Signature Touch și Vertu Constellation. Fiecare produs din aceste colecții oferă o sinergie între măiestria artizanatului și materialele premium, design-ul unic, tehnologia de ultimă oră și serviciile personalizate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.