Echipa SMT din Cluj-Napoca reprezintă România în secțiunea World Citizenship cu proiectul sMilestone. Astăzi, Microsoft a anunțat cele 35 de echipe finaliste ale  celei...

Echipa SMTEchipa SMT din Cluj-Napoca reprezintă România în secțiunea World Citizenship cu proiectul sMilestone.

Astăzi, Microsoft a anunțat cele 35 de echipe finaliste ale  celei de-a XII-a editii Imagine Cup, etapa globală, ce va avea loc în Seattle, SUA, în perioada 29 iulie – 2 august.

Studenții vor concura în cadrul categoriilor Innovation, Games și World Citizenship pentru o șansă de a câștiga 50.000 $ și o experiență de tip boot-camp pentru a-și dezvolta proiectele mai departe. Echipele câștigătoare ale celor trei categorii vor beneficia de mentorat și susținere în dezvoltarea proiectului propriu din partea Microsoft și a experților din industrie din cadrul Microsoft Ventures, Microsoft YouthSpark și PAX.

Cele 35 de echipe finaliste au devansat 150 de echipe participante în etapele regionale din întreaga lume și se vor prezenta în fața juriului cu proiecte cu un mare potențial de business, acumulând cunoștințe, dezvoltându-și abilitațile tehnice și având ocazia de a câștiga premii în valoare de 1 milion de dolari.

Scopul principal al aplicației lor este de a oferi o modalitate flexibilă, profesionistă și distractivă de a menține programul de exerciții de recuperare a pacienților, fără efectele psihologice negative întâlnite în sălile de recuperare fizică.

La finala globală din data de 1 august, finaliștii își vor prezenta proiectele în fața membrilor juriului format din Satya Nadella, CEO Microsoft, Hadi Partovi, Co-Fondator Code.org, Erik Martin, General Manager Reddit, precum și alți reprezentați din industria IT.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.