Producătorul sud-coreean de electronice Samsung testează deja de ceva vreme câteva prototipuri  de telefoane mobile bazate pe sistemul de operare Tizen. Noutatea anunţată de...
samsung-z-tizen-03Producătorul sud-coreean de electronice Samsung testează deja de ceva vreme câteva prototipuri  de telefoane mobile bazate pe sistemul de operare Tizen. Noutatea anunţată de companie la începutul lunii iunie constă în lansarea oficială a Samsung Z, primul device de acest gen al Samsung care nu foloseşte sistemul de operare dezvoltat de Google, anunţă Engadget.

Smartphone-ul este prima încercare pe cont propriu a Samsung de a crea un device non-Android, chiar dacă producătorul a lansat în urmă cu câteva luni smartwatch-ul Galaxy Gear – un joint venture cu Intel.

Gadget trends: de ce le-a făcut vânt Samsung celor de la Google din proiectul noului smartwatch?

Cel mai nou gadget mobil al Samsung va beneficia de un display HD AMOLED de 720 pixeli, va avea un procesor quad-core de 2.3GHz CPU (cel mai probabil Intel), 2 GB de RAM; memorie de 16 GB, o cameră de 8 megapixeli, un sensor de măsurare a ritmului cardiac şi scaner de amprente.

Viitorii fani ai device-ului se pot aştepta ca designul ecranului şi aplicaţiilor să fie asemănător cu cel al telefoanelor din gama Galaxy S.

MWC 2014: a doua generaţie de smartwatch-uri Samsung vin cu Tizen şi music player

Cel mai nou telefon Samsung, care marchează începutul unei noi ere pentru companie, va fi prezentat oficial (în versiunile Gold şi Black) pe 3 iunie, la San Francisco, în cadrul conferinţei Tizen dedicată developerilor. În scurt timp, gadgetul va fi livrat către Rusia şi alte pieţe din întreaga lume.

Gadget trends: Samsung aduce la MWC 2014 smartphone-uri cu Tizen

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.