Noul smartphone Samsung Galaxy K zoom dispune atât de funcțiile performante ale unui aparat de fotografiat, cât și de aplicațiile celui mai nou model Samsung...

Galaxy K zoom_3 colorsNoul smartphone Samsung Galaxy K zoom dispune atât de funcțiile performante ale unui aparat de fotografiat, cât și de aplicațiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piață. Dispozitiv vine în România la mijlocul lunii iunie și poate surprinde cu ușurință imagini de calitate superioară, dispunând de o optică foarte bună, dar și de un design premium.

Galaxy K zoom are un zoom optic de 10x și un design subțire și elegant. Printre caracteristicile speciale ale dispozitivului se numără senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini extrem de clare și detaliate, stabilizarea optică a imaginii (OIS), posibilitatea de a capta imagini și filme Full HD în culori puternice și luminoase, precum și blițul Xenon care oferă o lumină mai strălucitoare decât LED-urile, pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

Pe lângă funcțiile corespunzătoare unui smartphone Samsung Galaxy, K zoom dispune și de caracteristicile avansate ale unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cât mai fin al luminii și clarității, modul Pro Suggest de ultimă generație, care oferă 10 filtre optimizate, Selfie Alarm– pentru iubitorii de „selfies”. Toate aceste caracteristici sunt foarte ușor de folosit, permițându-le utilizatorilor să realizeze fotografii și videoclipuri de cea mai bună calitate, indiferent de situație.

Deoarece dispune de un design elegant și extrem de portabil, Galaxy K zoom este ușor de manevrat și foarte util în orice situație. În același timp, dispozitivul este echipat cu toate funcțiile pe care utilizatorii le urmăresc la un smartphone Galaxy de top, cum ar fi Ultra Power Saving Mode (pentru a controla consumul de energie al dispozitivului), S Health Lite (pentru antrenamente de fitness personalizate) și aplicația Studio care permite utilizatorilor să editeze conținutul foto și video.

Galaxy K zoom_Charcoal Black_03

Galaxy K zoom_Charcoal Black_04

Galaxy K zoom_Charcoal Black_01

Galaxy K zoom_Charcoal Black_02

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.