În 20 aprilie 2014, RCS & RDS a lansat în Belgravistan serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil. În data de 29 Mai 2014, în...

digi_belgravistanÎn 20 aprilie 2014, RCS & RDS a lansat în Belgravistan serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil. În data de 29 Mai 2014, în urma numeroaselor plângeri ale populației privind prețul prea mic la care acest serviciu de telefonie mobilă era oferit, Parlamentul Belgrav ia decizia interzicerii abonamentelor Digi Mobil și înființarea unei comisii care să ancheteze modul în care acest preț a ajuns pe masa consumatorilor. Cam așa sună anunțul (funny) făcut, ieri, de RCS & RDS, parte a unei campanii de promovare a Digi Mobil, “Interzis in Belgravistan, Optim în România”.

Potrivit companiei, acesta este rezultatul colaborării dintre RCS & RDS și agenția Papaya Advertising și va avea mai multe execuții, prin care va fi promovat Digi Mobil, iar vehiculele media vor varia de la o campanie la alta, incluzând TV, online, outdoor și radio.

„Considerăm că interzicerea ofertei Digi Mobil în Belgravistan a fost o decizie radicală și insuficient analizată. Sperăm să ni se dea posibilitatea de a explica atât autorităților, cât și cetățenilor belgravi, că nu am dorit să aducem nicio ofensă prin prețurile extrem de mici. Desigur, înțelegem specificul culturii locale și, de asemenea, faptul că prețurile trebuie să fie mari pentru a fi acceptate. Totodată, îi asigurăm pe români că vor beneficia în continuare de cele mai bune oferte la abonamentele Digi Mobil.”

Florin Nemeș, Coordonator & Marketing Comunicare

Pe această cale, RCS & RDS reamintește că abonamentele Digi Mobil Optim încep de la 2 euro/lună (TVA inclus) până la 5 euro/luna (TVA inclus), iar prețurile mici și beneficiile oferite prin minute nelimitate către orice rețea națională de telefonie fixă și mobilă, rețele internaționale, cât și prin internet mobil nelimitat, le plasează ca fiind cele mai atractive de pe piața de servicii de telefonie mobilă.

Detalii despre oferta completă și condițiile de abonare, găsiți aici. Digi Mobil Optim poate fi comandat în contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777 și în orice punct de prezență RCS & RDS. De asemenea, clienții Digi Mobil care optează pentru noul abonament Digi Mobil Optim, pot comanda apelând *111#. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.rcs-rds.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.