Cei mai multi romani nu stiu ce sa faca in caz de accident, sa mearga la Polite, sa faca constat amiabil, sa sune la...

masinaCei mai multi romani nu stiu ce sa faca in caz de accident, sa mearga la Polite, sa faca constat amiabil, sa sune la societatea de asigurare sau sa mearga direct acolo. Iata pasii ce trebuiesc urmati in cazul unui incident fara victime si in care vinovatul si-a recunoscut vina.

Obligatoriu se completeaza constatul amiabil; este recomandat sa se faca poze la locul incidentului si se obtina numarul de telefon al vinovatului (este posibil ca asiguratorul sa ii solicite prezenta).

Pagubitul merge cu masina la societatea de asigurare. Este recomandat sa sune inainte pentru ca unele societati stabilesc o programare.

Merge cu masina la service-ul auto (cu programare inainte).

In cazul in care nimeni nu il anunta care este stadiul reparatiei si al despagubiri, asiguratul va trebui sa sune constant catre asigurator sau service pentru a se informa.

Dupa repararea masinii, asiguratul merge sa o ridice de la serviceul auto.

In tot acest timp persoanele ce nu se pot lipsi de vehicul vor cheltui o gramada de bani pe taxi sau pe inchirierea unei masini.

Tot procesul de mai sus se poate usura prin serviciul de ajutor in caz de dauna oferit de rca-ieftin.ro, prin cardul Autocard,  asiguratii beneficiaza de asistenta permanenta pana la rezolvarea daunelor, de tractare gratuita si masina la schimb daca este cazul si cel mai important : toate drumurile in caz de accident sunt facute de catre un specialist in daune.

Mai mult: in caz de daune morale in urma vatamarilor corporale sau chiar deces, cardul ii ofera asiguratului/rudelor ajutor constant prin consiliere si drumuri efectuate catre asigurator si instanta (daca este cazul). Echipa de specialisti include: avocati, experti judiciari, criminalisti si medici.

Material realizat cu sprijinul www.rca-ieftin.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.