Fragments of a Painted Life, linia de accesorii și obiecte home&deco lansată de Diorama Concept anul trecut, se extinde cu o colecție de rochii...

1. The Summer Dress - Happy Zebra Graphic - 370 RON-1Fragments of a Painted Life, linia de accesorii și obiecte home&deco lansată de Diorama Concept anul trecut, se extinde cu o colecție de rochii cu imprimeuri artistice. 

Colecția capsulă pentru vară 2014 conține 3 modele de rochii (The Summer Dress, The T-Shirt Dress, The Poncho Dress) care păstrează ca element definitoriu printurile digitale Happy Zebra, Wild Dream, Midnight Blossom, Rhino in Prague și Butterfly Effect.

În completarea liniei vestimentare, Diorama Concept vine cu o surpriză pentru iubitoarele accesoriilor multifuncționale: eșarfa oversized Butterfly Effect.

Rochiile au fost gândite să avantajeze corpul oricărei femei, prin jocul și așezarea desenelor create de artistul vizual Anca Ignătescu pe materialul lor. Iar eșarfa Butterfly Efect poate fi folosită creativ în diferite moduri: ca rochie de plajă, sarong sau șal.

Mai multe detalii, dar și o galerie foto … pe Fashion Trends Magazine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.