LG a prezentat, astăzi, pentru prima dată, la nivel global, mult așteptatul smartphone LG G3, succesorul celebrului smartphone LG G 2 al companiei. Lansat...

LG G3 3LG a prezentat, astăzi, pentru prima dată, la nivel global, mult așteptatul smartphone LG G3, succesorul celebrului smartphone LG G 2 al companiei. Lansat printr-o serie de evenimente care au avut loc în șase orașe ale lumii – Londra, New York, San Francisco, Seoul, Singapore și Istanbul – LG G3 își propune să redefinească conceptul de smartphone la nivel global. 

Dezvoltat sub conceptul Simple is the New Smart, LG G3  reprezintă un apogeu al cercetărilor în rândul consumatorilor pornind de la filozofia procesului de dezvoltare a produsului LG “învățăm de la tine”(Learning from You). LG G3 a fost dezvoltat folosind mai bună tehnologie existentă pe piață, oferind consumatorilor o experiență mult mai ambițioasă față de orice a avut de oferit LG până în acest moment.

“Cea mai inteligentă inovație pe o piață de smartphone-uri cu o evoluție rapidă este crearea unei armonii între tehnologia avansată și o experiență simplificată a utilizatorului,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “LG G3 este rezultatul efortului nostru de a reda această idee printr-un produs tangibil. Suntem extrem de mulțumiți de rezultat. ”

Caracteristicile cele mai importante ale noului LG G3:

Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD.

Camera de 13MP SOI+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare într-o fracțiune de secundă, față de timpul necesar unei camere convenționale.

Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.

ŸForma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.

Interfața pentru utilizator reproiectată grafic se integrează în conceptul Simple is the New Smart al noului LG G3.

LG G3 4 LG G3 2 LG G3 1 LG G3_Metallic Black_Back

  • Targoviste

    05/06/2014 #1 Author

    In ciuda marimii si culori variate parca e putin dezamagitor ca toate telefonele se asemana tot mai mult..,. parca nu mai exista autenticitatea prea mare, decat atunci cand vorbim de performante, desing-ul parca e unul o apa si un pamant.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.