Noul model Hyundai Grand Santa Fe – SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins – este disponibil incepand cu data curenta, in...

Grand Santa Fe Ext5Noul model Hyundai Grand Santa Fe – SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins – este disponibil incepand cu data curenta, in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania. Stocul special de lansare, cu nivel de echipare Luxury, beneficiaza de tehnologie si dotari premium, fiind disponibil in configuratia cu sapte locuri.

Alaturandu-se generatiei Santa Fe, noul model demonstreaza inca o data competenta si performanta Hyundai in materie de SUV-uri. In scopul de a intampina cerintele regionale pentru o versiune de caroserie extinsa, Grand Santa Fe a fost dezvoltat in paralel cu modelul de baza, inca din stadiile incipiente. Aceasta abordare a permis ca designul atragator, avand la baza conceptul “Storm Edge”, sa fie aplicat ambelor modele.

Lansat pentru prima data pe continentul american, Grand Santa Fe beneficiaza de o varianta dedicata pentru piata din Europa, dinamica si manevrabilitatea fiind ajustate pentru a oferi o experienta rafinata, la nivelul clientilor europeni.

Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. La capitolul dimensiuni, Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm), avand la baza un ampatament extins (+100 mm) si beneficiaza de un spatiu de depozitare de 607 litri – cel mai mare din clasa. Grand Santa Fe dispune de jante din aliaj speciale, de 18 si respectiv 19 inch.

Vezi mai multe detalii și GALERIE FOTO pe Auto Trends Magazine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.