Sony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014. Modul “Live Football” ajustează automat setările și aduce mai aproape experiența autentică...

Lucian Radulescu_Ilie DumitrescuSony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014. Modul Live Football” ajustează automat setările și aduce mai aproape experiența autentică de pe stadion.

Sony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 cu funcții speciale pentru pasionații de fotbal și competiții sportive. Sony extinde, astfel, seria de televizoare 4K cu noi modele cu diagonale începând cu 49 de inci și până la modelul de top de 85 de inci. De asemenea, gama Full HD a fost extinsă cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. În total, gama de televizoare BRAVIA 2014 numără 27 de modele, cu 30% mai mult decât portofoliul de anul trecut.

“Noile televizoare BRAVIA 4K, dar și noile televizoare Full HD înglobează cele mai noi tehnologii din cele trei industrii pentru a aduce atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal în casele utilizatorilor”

Lucian Rădulescu, Country Head Sony Romania, Bulgaria și Republica Moldova

Noile televizoare dispun de modul “Live Football” care te transpune chiar în mijlocului terenului de joc, optimizând imaginea și sunetul pentru o experiență autentică de stadion, în care poți vedea nuanțele distincte de verde ale gazonului, schemele de joc și poți auzi aproape real vuietul mulțimii. Noua interfață integrează și cele mai noi știri FIFA despre Campionatul Mondial de Fotbal.

Totodată, funcția Social Viewing oferă o experiență interactivă, oferind acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competiția sportivă urmărită; cu ajutorul camerei și al microfonului încorporate poți purta conversații prin Skype în timp ce te uiți la televizor, astfel încât poți comenta live cu prietenii cele mai importante faze de meci. Tehnologia unică de la Sony care anulează ecoul menține conversația clară pentru toată lumea, în timp ce transmisia continuă fără întreruperi.

Imagini detaliate, contrast ridicat

Datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range, care stimulează contrastul dintre nuanțele profunde de negru și accentele de lumină, imaginile sunt mai luminoase și au culori mai naturale. Vârful de gamă BRAVIA X95 este alegerea ideală pentru o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range PRO™ care triplează efectul funcției HDR[i] (High-dynamic-range), astfel încât detaliile imaginilor nu sunt compromise de limitarea ratei de contrast. Această tehnologie menține un consum redus de energie datorită algoritmului care diminuează iluminarea zonelor întunecate, pentru a redirecționa energia către părțile luminoase ale imaginii.

Află care sunt oraşele brazilieze care vor găzdui Campionatul Mondial de Fotbal 2014 – Galerie foto

Procesorul 4K X-Reality PRO și ecranul TRILUMINOS, disponibil exclusiv pentru produsele Sony, asigură mai multă culoare, inclusiv nuanțe de roșu intens și verde smarald și un plus de realism.

Televizoarele Sony 4K Ultra HD sunt compatibile cu noul standard HDMI 2.0 și se conectează la smartphone-uri și tablete prin portul MHL 3.0.

Economisești spațiu într-un mod inteligent cu noul design Wedge

Designul inovator Wedge, profil piramidal, crește stabilitatea televizorului, chiar dacă acesta are o diagonală generoasă. Prin coborârea centrului de greutate al televizorului, a fost redusă dimensiunea stativului, astfel încât televizorul poate fi amplasat lipit de perete sau pe o masă mai îngustă. Totodată, noul design cu profil piramidal oferă mai mult spațiu pentru cele două boxe cu design tubular și tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Amplasarea boxelor crește capacitatea acestora, pentru a oferi sunete puternice, cu bas, fără distorsiuni.

Televizorul BRAVIA X9 oferă o experiență audio impresionantă, datorită boxelor construite din fibră de sticlă armată cu mică și tehnologiei Sony Magnetic Fluid Speakers.

Portreplicatorul încorporat simplifică gestionarea cablurilor, astfel încât poți conecta simultan mai multe dispozitive, de la console de jocuri la playere Blu-ray – menținând cablurile organizate în spatele televizorului.

Noua tehnologie Clear Audio+, disponibilă pe televizoarele BRAVIA[ii], reglează sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă, redând clar şi distinct muzica, dialogurile şi efectele surround.

Distracție la îndemână

Interfața intuitivă One Flick Entertainment oferă acces simplu și rapid la conținutul online, la conținutul propriu, prin PlayMemories, dar și la programele TV. Poți accesa meniul printr-o simplă apăsare a opțiunii One-Flick Remote. Secțiunea ”Top Picks” redă cele mai vizionate programe TV sau Video on Demand (VOD), fotografii și filme primite de la prieteni, dar și conținut recomandat în funcție de obiceiurile tale de vizionare.

Funcția Quick TV start-up te trimite direct la conținutul dorit, reducând timpul de așteptare la mai puțin de 2 secunde*1, iar aplicațiile precum YouTube sunt lansate direct din pagina de start.

Navighezi confortabil prin meniul de programe TV, alegi rapid și vizualizezi conținutul folosind telecomanda One-Flick cu touchpad. Tehnologia NFC încorporată sincronizează imediat telecomanda cu alte dispozitive mobile: funcția One-touch Mirroring distribuie instantaneu ceea ce este pe smartphone.


[i] Gama dinamică de luminozitate nu reprezintă luminozitatea ecranului. Este un indice de reproducere a luminiscenței, a gradării și a nivelului de negru.

[ii] În afară de BRAVIA R4

Sony BRAVIA_X9

Sony BRAVIA_X9

Sony BRAVIA W7

Sony BRAVIA W7

Sony BRAVIA W8

Sony BRAVIA W8

Sony BRAVIA W9

Sony BRAVIA W9

Sony BRAVIA W95

Sony BRAVIA W95

 

Sony BRAVIA X9

Sony BRAVIA X9

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.