Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către o bază de clienţi globali, continuă campania...

Businessman in front of elevator holding briefcaseLuxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către o bază de clienţi globali, continuă campania de recrutare cu  un nou eveniment „Zilele Carierei” care se va desfăşura în perioada 19 – 23 mai pentru angajarea a unui număr de 25 de specialişti.

Conceptul de recrutare lansat de Luxoft în martie 2014 prin evenimentele „Zilele Carierei” eficientizează procesul de recrutare atât pentru angajator cât şi pentru candidaţi, care în doar o săptămână pot depune CV-ul şi primi un răspuns din partea companiei. Totodată, în cadrul evenimentelor de recrutare sunt organizate seminarii de prezentare a proiectelor dezvoltate de Luxoft la care pot participa toţi candidaţii la posturile oferite.

Ziele Carierei a devenit încă de la prima implementare un instrument valoros în recrutare, care ne-a ajutat să îndeplinim în procent de 100% obiectivele campaniei, echipa Luxoft România fiind acum aproape de pragul de 900 de angajaţi” a declarat Monica Vieriţa, HR & Operations Director Luxoft România.

Candidaţii sunt invitaţi să se înregistreze online, pe www.luxoft.com/cariere, pentru a fi programaţi la un interviu cu specialiştii în recrutare Luxoft, în cadrul evenimentului. Programul seminariilor oferite de Luxoft celor interesaţi de dezvoltarea unei cariere în IT va fi disponibil pe site-ul companiei în secţiunea Cariere.

Luxoft România este în prezent a treia filială ca număr de angajaţi din cele 15 centre de dezvoltare şi 20 birouri operate de Grup în Europa Centrală şi de Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.