Maine se deschide Google House, un proiect in cadrul caruia Google Romania a “aranjat” o casa cu cele mai noi tehnologii Google, pentru a...
googlehouse

sursa foto: www.independent.co.uk

Maine se deschide Google House, un proiect in cadrul caruia Google Romania a “aranjat” o casa cu cele mai noi tehnologii Google, pentru a a arata cum acestea ne ajuta in viata de zi cu zi. 

In Google House se vor organiza cinci evenimente, pe durata a doua zile, in care vom face tururi ale casei si vom lua parte la demonstratii ale tehnologiilor.

Eu am ales sa particip la proiectul – Singur in casa: ghid de „supravietuire” pentru barbati alaturi de Dragos Bucur, unul dintre cei mai talentati actori romani ai noului val si de alti 9 jurnalisti și bloggeri. Am aflat ca vom avea parte de distractie, gatit, educatie… toate inlesnite cu ajutorul tehnologiei.

Urmeaza sa va povestesc experienta mea din Google House si toate detaliile despre cum noile tehnologii ajuta un barbat sa „supravietuiasca” singur in casa. Nu este viitor, ci se intampla chiar acum. În Google House!

Vezi: Google House: Ghid de supraviețuire cu actorul Dragoș Bucur

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.