World Press Photo, una dintre cele mai prestigioase competiții și expoziții internaționale de fotojurnalism, aduce bucureștenilor cele mai puternice imagini surprinse de fotoreporteri, din ...

Foto WPP 1World Press Photo, una dintre cele mai prestigioase competiții și expoziții internaționale de fotojurnalism, aduce bucureștenilor cele mai puternice imagini surprinse de fotoreporteri, din  toată lumea. Este o expoziție impresionantă pe care Microsoft, prin parteneriat, și-a propus să o aducă mai aproape de consumatori încă de anul trecut, printr-o aplicație oficială și prin evenimente dedicate.

Datorită democratizării accesului la device-uri performante și la aplicații specializate care schimbă modul în care creăm și consumăm artă și, în special, fotografie, expoziția World Press Photo este un moment oportun pentru o discuție amplă despre impactul tehnologiei în fotografie.

Dispozitive precum Nokia Lumia 1020, cu impresionanta cameră foto de 41 MP, sau tablete precum Lenovo Miix 2, aduc acum fotografii și creațiile lor unice mai aproape de consumatori și de clienți. În plus, faptul că tehnologia performantă este la îndemână, creează o oportunitate pentru oameni de a deveni martori activi ai realității și creatori de imagini unice.

Aplicații care te pot ajuta să îți perfecționezi abilitățile de fotograf:

Fotor – aplicație de editare foto pentru utilizatorii Windows 8, cu opțiuni de tăiere, rotire, ajustare lumină și contrast. Pune la dispoziție categorii extinse de filtre.

fotor

Fhotoroom – O aplicație foto puternică, cu o ofertă largă de filtre (75), care îți dă posibilitatea să setezi un timer, să faci mai multre cadre consecutiv și să faci sharing  pe Facebook, Twitter , Flickr sau chiar în rețeaua Fhotoroom.

Fhotoroom

Lomogram– aplicație care îți permite să alegi cel mai bun efect din seria lomography, dintre cele 72 listate. Dispune, în plus, de 47 de filtre, 49 de opțiuni de ajustare și îți permite să faci sharing pe Facebook, Twitter, Flickr sauTumblr.

Lomogram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.