George Tucudean si Florin Gardos au lansat editia speciala Gillette „din otel, in culorile campionilor” (Braziliei). Aceasta este disponibila pentru produsele Fusion ProGlide, MACH3...

Gillette-Editie-Speciala-3

George Tucudean si Florin Gardos au lansat editia speciala Gillette „din otel, in culorile campionilor” (Braziliei). Aceasta este disponibila pentru produsele Fusion ProGlide, MACH3 si Blue 2. Evenimentul a avut loc pe 15 mai la Arena Nationala.

Cu lame de oțel care oferă cele mai bune rezultate în timpul bărbieritului și cu mâner în culorile campionilor, atât fanii, cât și jucătorii de fotbal își pot arăta pasiunea și loialitatea pentru sportul rege.

Gillette știe că pentru suporterii adevărați, atunci când vine vorba de fotbal, nimic nu mai contează. Aparatele de bărbierit în culorile “Carioca” sunt felul prin care fanii fotbalului de pretutindeni își pot începe ziua arătând și simțindu-se perfect bărbătesc, iar în același timp își pot arăta pasiunea pentru fotbal. Ediția specială Gillette este disponibilă pentru produsele din gama Fusion ProGlide, MACH3 și Blue3.

Elementele care oferă încredere fiecărui bărbat pentru a merge mai departe și pentru a evolua până la cel mai înalt nivel vin atât din exterior, cât și din interior. Aparatele de bărbierit Gillette în culorile campionilor au la bază îmbinarea acestor două caracteristici: forța interioară de oțel și determinarea de nezdruncinat care te conduc spre victorie și energia exterioară reprezentată de culorile steagului brazilian.

Gillette-Gardos-Tucudean-26“Reușita si performanța vin pe măsură ce începi să crezi în propriile tale puteri. Iar când vezi ca fanii echipei tale te încurajează necondiționat, că pasiunea lor pentru fotbal nu are limite, te simți și mai motivat să reușești! Iar când primești o susținere atât de personală si de puternică simți ca ai și mai multă încredere ca vei reuși!”

George Țucudean

Gillette Fusion ProGlide dispune de cele mai subțiri lame Gillette și de un înveliș cu proprietăți speciale care determină atât o alunecare ușoară a aparatului pe suprafața pielii, cât și un confort excelent după fiecare bărbierit.

Gillette-Gardos-Tucudean-24“De-a lungul carierei mele de fotbalist am realizat că poți atinge performanța și poți reuși atunci când ai încredere în propriile tale forțe, în puterea ta interioară. Să crezi în puterea ta, în forța ta interioară și să reușești!”

Florin Gardoș

Produsele Gillette ediție specială “din oțel în culorile campionilor” vor fi disponibile în magazine pentru o perioadă limitată de timp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.