Evernote, una dintre cele mai admirate companii din Silicon Valley, dezvoltatorul unei aplicaţii gratuite care permite utilizatorilor să ia notite atât pe smartphone cât...
evernoteEvernote, una dintre cele mai admirate companii din Silicon Valley, dezvoltatorul unei aplicaţii gratuite care permite utilizatorilor să ia notite atât pe smartphone cât şi pe calculatoare, acestea putând fi accesate de oriunde există o conexiune de internet, a trecut pragul de 100 de milioane de utilizatori înregistraţi.

Potrivit oficialilor companiei fondate în 2008, dintre cei 100 de milioane de useri, 35 de milioane de persoane sunt din zona Asia-Pacific, în timp ce 31 de milioane de persoane din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa folosesc serviciile Evernote.

În acelaşi timp, 27 de milioane de americani şi canadieni lasă cele mai importante informaţii şi remindere în seama Evernote, serviciile companiei fiind folosite şi de 8 milioane de persoane din America Latină.

Parteneriat între Evernote şi Moleskin pentru crearea unui smart business notebook

Impresionat este faptul că baza de clienţi a Evernote a fost realizată fără promovarea serviciilor, reprezetanţii companiei americane declarând faptul că au alocat pentru reclamă mai puţin de un cent pentru fiecare persoană.

Evernote, companie fondată de Phil Libin, a creat un soft care pornite luarea de notiţe de mai multe tipuri, de la simple texte, până la fragmente de pagini web şi clipuri video. Notiţele luate sunt stocate în cloud şi pot fi accesate apoi de oriunde există o conexiune la internet. Notiţele pot fi triate şi aranjate în diverse capitole, la ele putând fi făcute modificări. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, însă compania americană are şi o variantă contra cost care are mai multe caracteristici şi mai mult spaţiu de stocare al informaţiilor.

La finalul anului trecut, Evernote avea 80 de milioane de utilizatori în toată lumea, aplicaţia fiind disponibilă în 22 de limbi. În România, compania are în jur de 150.000 utilizatori, și peste 4.000 de utilizatori noi se alătură în fiecare lună.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.