Noile dispozitive G Pad – G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1 – vor fi prezentate la MedPI 2014, unul dintre...

LG G Pad series 1Noile dispozitive G Pad – G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1 – vor fi prezentate la MedPI 2014, unul dintre cele mai mari târguri IT/Tech din Europa, care are loc în Monaco, între 13-16 mai. Portofoliul extins de tablete LG, care include, de asemenea, și tableta G Pad 8.3, extrem de bine primită de consumatori, va extinde în mod semnificativ poziția LG pe aceast segment.

“Consumatorii ne-au comunicat faptul că își doresc o gamă mai largă de dispozitive cu ecrane mai mari, care nu compromit portabilitatea. Spre deosebire de smartphone-uri, pentru tablete nu există o dimensiune care se potrivește tuturor. Prin urmare, am creat seria LG G Pad pentru consumatori diferiți, pentru unii dintre ei fiind prioritară portabilitatea, în timp ce alții își doresc cea mai bună experiență multimedia posibilă. Seria G Pad acoperă toate aceste aspecte. “

 Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications

Noile tablete LG din seria G Pad sunt:

  • G Pad 7.0: Creată pentru a fi ținută într-o mână, cea mai mica tabletă LG oferă atât portabilitate, cât și putere.
  • G Pad 8.0: Cu ecran de 8 inci, tableta LG de dimensiuni medii oferă o experiență multimedia captivantă și multifuncționalitate.
  • G Pad 10.1: Cu cel mai mare ecran și cea mai rezistentă baterie, tableta LG de 10.1 inci asigură nenumărate ore de divertisment și de distracție.

Cele mai recente tabletele G Pad vor include, de asemenea, caracteristici UX patentate LG, cum ar fi QPair 2.0 și Knock Code. Cu o versiune actualizată a funcției QPair, care a fost introdusă pentru prima dată pe G Pad 8.3, utilizatorii se pot conecta cu ușurință la smartphone-urile lor cu Android prin Bluetooth pentru a primi notificări de apeluri și mesaje, putând astfel să răspundă direct de la G Pad.

Mai mult decât atât, Knock Code permite utilizatorilor să pornească și să își deblocheze smartphone-urile LG într-un mod simplu, folosind un model personalizat de atingere a ecranului smartphone-ului. Knock Code oferă confort și siguranță mai mare, întrucât modelul de atingere poate fi introdus oriunde pe ecran, cu ecranul pornit sau nu, folosind un model personalizat care să aibă de la două până la opt atingeri,  fiind posibile astfel peste 80.000 de combinații.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.