Simona Halep a mai câștigat un meci în cariera sa. De data aceasta, talentata jucătoare de tenis din România, în vârstă de 22 de...

Simona Halep_AdidasSimona Halep a mai câștigat un meci în cariera sa. De data aceasta, talentata jucătoare de tenis din România, în vârstă de 22 de ani, a devenit ambasador oficial global al adidas Tenis. 

Halep este în prezent cea mai de succes jucătoare de tenis de origine română, devenind prima și singura româncă clasată pe locul 5 în topul WTA. Din momentul în care a câștigat primul titlu WTA (în iunie 2013, la Nuremberg), Halep a continuat să câștige încă cinci astfel de titluri în 2013. Datorită acestor realizări și a  ascensiunii sale rapide în clasamente, a primit titlurile “WTA’s Most Improved Player” și “ESPN Center Court’s 2013 Most Improved Player”.

În momentul semnării contractului cu adidas, Simona Halep a declarat:”Sunt încântată să semnez cu adidas, liderul global în tenis. Brandul are o istorie puternică în tenis și în domeniul tehnologiilor de sport și sunt nerăbdătoare să mă alătur familiei sale și să port cele trei legendare dungi.”

Andrea Swick, Head of Tennis în cadrul adidas Global Sports Marketing a declarat: “Ambiția, talentul și personalitatea Simonei se potrivesc perfect cu determinarea adidas de a oferi forță tinerilor jucători de tenis din toată lumea. Așteptăm cu nerăbdare să-i fim alături mulți ani de-acum înainte, pe măsură ce progresul său impresionant în clasamentul WTA va continua.”

Simona Halep se alătură unui grup de jucători de tenis adidas de elită, printre care Andy Murray, Novak Djokovic (simbol exclusiv pentru pantofi), Jo-Wilfried Tsonga, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic și Angelique Kerber.

Următoarele apariții importante ale Simonei Halep vor fi la Madrid Open (Masters 1000 Combined) și în cadrul turneului de la Roland Garros, unde va juca încălțată cu pantofii Climacool adizero Tempaia 3 și va îmbrăca piese din colecția adizero.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.