LAUNCHub, un fond de investiţii bulgar de tip seed care dispune de fonduri în valoare de 9 milioane de euro, a anunţat recent intrarea...
style jukeboxLAUNCHub, un fond de investiţii bulgar de tip seed care dispune de fonduri în valoare de 9 milioane de euro, a anunţat recent intrarea în portofoliu a 6 noi startup-uri tech, în urma celei mai recente runde de selecţie, desfăşurate în luna februarie a acestui an.

Pe lista celor şase noi startup-uri care vor beneficia de investiţii şi de mentorat din partea LAUNCHub se numără AdTapsy (un mobile ad revenue accelerator), Clusterize (o aplicaţie care sortează evenimentele din Facebook şi Google+ şi prezintă soluţii pentru petrecerea timpului liber), CM2W (o aplicaţie care permite controlul remote al device-urilor) şi Zeduki (magazin pentru live e-learning)  – din Bulgaria- şi echipa slovenă Enolyse (o aplicaţie care permite monitorizarea fermentării mustului, foarte bună pentru producătorii de vin).

Interviu Todor Breshkov, LAUNCHub: antreprenorii trebuie să fie mereu la curent cu schimbările din piaţă şi să ceară feedback

Românii de la Style Jukebox, un startup creat în 2012, completează lista din acest an a startup-urilor care primesc investiţii de până la 200.000 de euro din partea LAUNCHub.

Cei trei tineri români din spatele Style Jukebox, Ionuţ Antiu, Radu Prescură şi Gabriel Gabor, au creat o aplicaţie care permite ascultarea muzicii de oriunde şi pe orice dispozitiv – vorbim despre un player de muzică cloud based, disponibil pentru platformele Windows, iOS, Android şi Windows Phone.

Flipps disrupts mobile to TV entertainment and raises $2.4M to grow 10M users

În prezent, portofoliul LAUNCHub constă în 41 de companii din 7 ţări europene – Bulgaria, Macedonia, România, Croaţia, Grecia, Slovenia şi Ucraina – fondul derulând investiţii de circa 3 milioane de euro în sectorul digital. Totodată, fondul bulgar a atras investiţii suplimentare de peste 3 milioane de euro din partea unor alte fonduri de investiţii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.