Gadget trends: piaţa smartphone-urilor se aglomerează. Un nou retailer internaţional anunţă propriul device Gadget trends: piaţa smartphone-urilor se aglomerează. Un nou retailer internaţional anunţă propriul device
Se pare că lanţul britanic de supermarketuri Tesco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, este următorul retailer care... Gadget trends: piaţa smartphone-urilor se aglomerează. Un nou retailer internaţional anunţă propriul device
tescoSe pare că lanţul britanic de supermarketuri Tesco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, este următorul retailer care doreşte să îşi lanseze propriul telefon inteligent, anunţă BBC.

Astfel, potrivit informaţiilor care se vehiculează în piaţă, gigantul din Marea Britanie plănuieşte lansarea acestui gadget până la finalul acestui an, mizând pe succesul de care s-a bucurat tableta creată special pentru companie, Hudl, lansată spre finalul anului trecut şi vândută în peste o jumătate de milion de unităţi.

hudlÎn plus faţă de lansarea unui Tesco phone, compania va lasa în luna septembrie şi varianta nouă a tabletei de 119 lire sterline, Hudl 2.

În ceea ce priveşte planurile pentru smartphone-ul Tesco, oficialii companii au afirmat faptul că aceasta ar rula sistemul de operare Android şi că va fi asemănător Samsung Galaxy S5, neprecizând, însă, detalii tehnice sau un posibil preţ de vânzare. Se pare că gadgetul va avea o serie de servicii asociate Tescu, precum Blinkbox video streaming, un e-store sau servicii de cumpărături.

În plus, retailerul britanic va lansa o divizie de online banking în această vară şi pregăteşte o serie de aplicaţii pentru viitorul smartphone bazate pe online payments.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.