Producătorul coreean de electronice Samsung, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, lucrează în prezent la cea mai nouă generaţie de...
SamsungProducătorul coreean de electronice Samsung, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, lucrează în prezent la cea mai nouă generaţie de tablete care va avea un display AMOLED de 2.560 × 1.600 pixeli, anunţă SamMobile.

Potrivit informaţiilor vehiculate în piaţă, noua tabletă va fi lansată pe piaţă sub numele de Galaxy Tab S şi va fi disponibilă în două variante: cu ecran de 8,4 inci şi de 10,5 inci.

Totodată, la fel ca şi flagship-ul companiei de pe segmentul de smartphone-uri, Galaxy S5, noul gadget al coreenilor va avea un scaner de amprente în butonul home.

În plus, Galaxy Tab S se pare că va avea un procesor Exynos 5 Octa, 3 GB de RAM, comunicare prin infraroşii (IR blaster), o cameră de 8 megapixeli şi va funcţiona pe baza sistemului de operare Android 4.4.2 KitKat.

În ceea ce priveşte designul acestei tablete, se pare că este oarecum similar cu cel al Galaxy Tab 4, gadgetul urmând să fie livrat în două variante de culoare: Shimmer White şi Titanium Grey.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.